Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 75 / 8 / 0
Ja zawsze piję alkohol do benzo gdy mam już wyrobioną tolerancję a nie chcę zwiększać dawki. Wiem, że tolerancja krzyżowa to też wielka zmora ale chyba łatwiej jest mi wypić odrobinę % i zjeść 1 mg clonazepamu niż obudzić się za rok jedząc ich, hm, załóżmy... 14.
  • 385 / 22 / 0
Ja ostatnio mieszałem ogromne ilości różnych benzosów z piwskiem i było dobrze,żadnej zamuły.Do tego jakaś kawka.Lepsza bania IMHO niż alko,benzo solo.
Zanim coś weźmiesz zastanów się kilka razy i zaczerpnij info o tym.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
  • 385 / 22 / 0
Dzisiaj znowu się naćpałem benzosami 12 mg clona i 4 mg alpry i wypiłem 3 bronksy i drugi drink wódy z red bullem.Mam totalnie rozpierdolone GABA więc chyba przechodzę na ciemną stronę używek.Do 30-40 na wesoło i wieczny odpoczynek:)
Po co się męczyć na odwykach?Mam nieograniczony dostęp do benzo.
  • 780 / 45 / 0
Prawie paka 1mg alpry z dopijanymi co jakiś czas browarami od rana. Troszkę dałem znajomym bo jak można nie dać te parę mg :). I ogólnie spoko luz. Się kurwa ciesze że week wolny miałem :).
  • 566 / 29 / 0
Klonazolam 1mg, plus melatonina 5mg i neopersen forte 3tab do tego 6 piw i o dziwo jakos sie trzymam. Nie wiem co jest grane. Bez benzo upijam sie 7 piwami i mam banie dobra. Wezme benzo pije i nie mam amnezji. Nie mam zataczania sie czy czegos...dziwne
rchiro the best
  • 385 / 22 / 0
Sporo alpry,relanium,clonazepamu + piwko totalny luz i spotęgowanie bani.
Pół tabletki Lorafenu 2,5mg + piwo po 20 minutach ledwo doszedłem do łóżka.
  • 67 / 8 / 0
Można zapijać te cukierki od rana i mieć się całkiem przyzwoicie. Przychodzi jedna w końcu kumulacja i nagle walisz ryjem o glebe lub łamiesz kości.
Uwaga! Użytkownik ZawałMurowany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 2 / 0
zjadłam jakieś 0,5 mg Afobamu, wypiłam prawie dwa piwa 7%, które jak piję same to wyraźnie czuję działanie alko, czyli rozluźnienie + lekkie wstawienie.
A teraz czuję się trzeźwa.. co jest?
Still burning in the afterglow

Wszystko mi wolno, ale ja niczemu nie oddam się w niewolę.
nevermind....
  • 1169 / 52 / 0
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 2 / 0
Marlboro_Red pisze:
@up Reakcja paradoksalna?
Na to wygląda, bardzo dziękuję za odp :)

Zaczynam trzecie piwo, co normalnie by mi się nie zdarzyło, gdyż dla mnie to zwyczajnie już za duża ilość alko.
A nadal czuję się trzeźwa lecz rozluźniona.
Cóż, Afobam pomaga mi zasnąć. Jednak nie mam tych efektów, których się spodziewałam po połączeniu z alko. Ale nie narzekam, jest miło, więc jest ok. :cool:
Still burning in the afterglow

Wszystko mi wolno, ale ja niczemu nie oddam się w niewolę.
nevermind....
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".