Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 422 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kwidron »
No, właśnie :D Ja dopiero jak pisałem poprzedni post to spojrzałem na swój avatar i dopiero sie wtedy pokapowałem ze to ja :D
  • 33 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Poldek »
Niepiliście nigdy czaju ? %-D
1. Idziem do sklepu i mówim "herbate indyjską w granulkach bądź liściastą prosze"
2. Gotujemy literka wody
3. Jebiemy +/- 1 faje i herbatke do jakiegoś garnuszka
4. niech odstoi pod przykryciem z trzy minutki
5. całość dokładnie wyciskamy do jakiegoś kubeczka
6. i jazda ... jak wywar niebędzie zajebiście cierpki to znaczy że zjebaliście

Udanych lotów życze
P.S. Taki wywar jest zajebiście kopyrtny więc nieprzecholujcie

Edit: Co do tego wyciskania co da sie odlać odlewamy a herbatke ladujemy w szmate i wyciskamy ; ]
Ostatnio zmieniony 04 września 2007 przez Poldek, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Poldek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
@Poldek, a cóż dokładniej się dzieje po takiej mieszance? możesz opisać ?
nigdy czaju z tytoniem z fajka nie próbowałem %-D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 33 / 2 / 0
Jebie jak dobra niucha + lettkie haluny : ]
Uwaga! Użytkownik Poldek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 222 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pjaq »
Taaa jakiś czas semu miałem okazji spróbować tego wspaniałego czaju. Nigdy tak szybko nie żygałem zaraz po przyjęciu czegoś;p i tyle z fazy i lekkich halucynacji. Probowales tego Poldek ?
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 33 / 2 / 0
Pjaq pisze:
Taaa jakiś czas semu miałem okazji spróbować tego wspaniałego czaju. Nigdy tak szybko nie żygałem zaraz po przyjęciu czegoś;p i tyle z fazy i lekkich halucynacji. Probowales tego Poldek ?
No baa ;P A co do żygania to nawet jak wyżygasz i tak klepie :) A co do haloonów to coś w stylu " o kurwa stary jaką masz zajebistą aure wokuł siebie , o patrz szafa zmieniła kolor"

Ale tu niechodzi o halucynacje ; p ... zresztą co Ci będe mówił zakurw sobie to zobaczysz jakie szatańskie narkotyki miła pani w spożywczaku sprzedaje %-D
  • 222 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pjaq »
Ehh.... no to mówie zakurwiłem sobie to to. Nie nie spodziewałem się jakiś nie wiadomo jakich halunów w stylu tego co po DXM 900mg ale miałem nadzieje na cokolwiek. Żygałem zapewne przez ten tytoń, a fazy nie miałem wogóle. Innym razem przywaliłem herbate z 40 torebek czarnej zwyklej lipton parzonej przez 10 minut. Efektem było lekkie pobudzenie. Ale wiem, może sproboje tak jak piszesz "herbate indyjską w granulkach bądź liściastą" i wtedy sie dopiero wypowiem :)
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 33 / 2 / 0
[quote="Pjaq"]
Ehh.... no to mówie zakurwiłem sobie to to. Nie nie spodziewałem się jakiś nie wiadomo jakich halunów w stylu tego co po DXM 900mg ale miałem nadzieje na cokolwiek. Żygałem zapewne przez ten tytoń, a fazy nie miałem wogóle. Innym razem przywaliłem herbate z 40 torebek czarnej zwyklej lipton parzonej przez 10 minut. Efektem było lekkie pobudzenie. Ale wiem, może sproboje tak jak piszesz "herbate indyjską w granulkach bądź liściastą" i wtedy sie dopiero wypowiem ]

Możesz walnąć nawet i z 150 torebek a i tak co najwyżej lettko odczuwalne zmiany będą ; P
Indyjska i żadna inna a jak znajdziesz gdzieś herbatke firmy "assam" bieraj odrazu bo najlepsza :P ale inne też dobre :)
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mattizz »
assam to nie firma tylko gatunek herbaty bucu :-D
Uwaga! Użytkownik mattizz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 2 / 0
mattizz pisze:
assam to nie firma tylko gatunek herbaty bucu :-D
a no i może xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.