Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 178a Kodeksu Karnego.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Wypadek
Nieprzeczytany post autor: wank »
Witam.
Mam nastepujacy problem.
W pierwszych dniach grudnia mialem wypadek samochodowy ktorego bylem sprawca. Po przyjezdzie policji mialem tylko badania alkomatem, ktore oczywiscie niczego nie stwierdzily. Sprawa skonczyla sie na podaniu mojego numeru telefonu i "oddzwonimy zaprosimy na przesluchanie". Od tego czasu w sylwestra palilem marihuane. Nie pale zbyt czesto, raz-dwa razy na miesiac. Na przesluchanie jeszcze mnie nie wezwali. Moje pytanie jest takie - czy nie zachce im sie zrobienia testu na obecnosc narkotykow? W sumie minal juz miesiac, nikt sie ze mna nie kontaktowal, nie prowadzilem pod wplywem thc (chociaz pewnie test by wykryl, bo mialem moze 2-3 tyg przerwy), wiec wydaje mi sie ze nic nie powinno byc. Dobrze mysle? :)
Uwaga! Użytkownik wank nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Czy ty myslisz ze policja nie ma nic lepszego do roboty tylko każdego częstować testem? Pozatym co ich obchodzi ze zazywales teraz jak wypadek był miesiąc temu? Jak juz to by ich interesowało czy byles wtedy pod wplywem, a zeby to sprawdzic to juz za pozno troche. Ludzie litosci! Use your mind...sometimes
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wank »
Wsparcia potrzebowalem ;)

Dzieki w kazdym razie:)
Uwaga! Użytkownik wank nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ola »
Po pierwsze w ogóle Cię nie wyślą, a poza tym pomyśl trochę: dajmy na to że nawet wiedzą że bierzesz- to powiedz jak Ci udowodnią że akurat tego dnia byłeś pod wpływem? Wyluzuj troszkę, szkoda nerwów! :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.