Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 72 / / 0
C9H13N pisze:
PS. podobno dziewczyny instynktownie wyczuwają ograniętych, ale za to uczuciowych facetów. I to je kęci :cheesy:
Gdy poznałam mojego faceta (wieki temu) był bardzo uczuciowy i bardzo nieogarnięty. Tak więc to pierwsze nie jest zasadą. :D (na szczęście przy mnie się ogarnął, ale nadal czasem większy z niego słodziak niż ze mnie).
luckytomato pisze:
miałam sytuacje, na woodstocku, gdzie mój znajomy zaczął płakać, był na DOBie, akurat miał chujową sytuacje, siedzieliśmy w kółku a on zaczął nam opowiadać co czuje itd. mi po paru minutach zrobiło się smutno i zaczęłam płakać razem z nim. Byłam trzeźwa. Dragi sprawiły że emocje na trzeźwo ze mnie wylatują. Słuchając muzyki, czy wspominając miłe chwile potrafie płakać, jednak bardzo szybko się denerwuje i czasami za gwałtownie reaguje.
Kiedyś spędziłam na trzeźwo imprezę w składzie: ja + 3 osoby pod wpływem 5-api + 6-apb. Całkowicie udzieliła mi się ich aura, wspólne rozmowy, wielka otwartość itd. Właściwie nawet wkręciła mi się mała miłość, chciałam ich tulić i całować. (Jedyne, czego nie podzieliłam, to chęci towarzystwa do rozbierania się.) Świetna opcja, miałam fazę mega empatii bez żadnych negatywnych skutków, związanych z zażyciem (zero odwodnienia, poszłam normalnie spać itd.) . :)
  • 206 / 2 / 0
Nie nazywalbym sie jeszcze cpunem, ale dopiero po sprobowaniu marihuany zrozumialem, czym sa uczucia. Wczesniej bylem bardzo obojetny i chlodny w kontaktach miedzyludzkich. Efekt jak na razie sie jakos utrzymuje :)
Uwaga! Użytkownik MsmokerJ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 6 / 0
Po opioidach zawsze robię się bardziej uczuciowy. Patrzę na wszystko z większą empatią, gdy ktoś ma jakiś problem to o wiele chętniej chcę mu pomóc, pocieszyć go. Dodatkowo robię się bardziej otwarty w okazywaniu uczuć.
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 2 / 0
Mi narkotyki ukazały wagę uczuć. Dzięki mj zacząłem bardziej zwracać uwagę na swoje kontakty z rodzina, zauważyłem też jak chujowo potrafiłem się zachowywać.
Jestem synem króla sedesów
  • 761 / 13 / 0
A ciekawy jestem jak wygląda to z drugiej strony. Jak postrzega wylewnenego faceta druga osoba- Ja momentami jestem wylewny i zastanawiam się jak mogą to odbierać 2 osoby. Czy np. nie jest to źle postrzegane. Oczywiście nie chodzę do każdej i mówię co mnie trapi, ale kiedy zdarzy się okazja może mi się to trochę wyskmnąć z pod kontrali :).
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 1 / 0
Ketony powodują wypranie z uczuć, zwłaszcza pozytywnych. Z kolei psychodeliki według mnie pomagają czasami dotrzeć do głębszych uczuć, zmierzyć się z nimi. Jak ze wszystkim - zależy kto i co bierze, nie da się postawić generalnych wniosków.
  • 3129 / 26 / 0
Mnie psychodeliki wyprały z uczuć, jestem teraz tak bardzo zen. Kurwa.
High, how are you?
  • 65 / / 0
ze mnie narkotyki i alkohol zawsze wydobywaja uczucia. dziewczyny mi mowia, ze wtedy jestem uprzejmym dzentelmenem, podczas gdy na trzezwo jestem wkurwiajacym wszystkich dookola dupkiem :D.
Uwaga! Użytkownik Nick na potrzeby [h] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / / 0
Nie chodzi czasem o to, że pod wpływem będziesz srał uczuciami na lewo i prawo, a kiedy przyjdzie trzeźwość to człowiek czuje się taki wyprany i szorstki jak kamień? :rolleyes: Wiadomo, że po każdy jest peaceful, wszystkich kocha, lubi rozmawiać, poznawać kogoś itd.
Do odważnych trip należy :)
  • 153 / 3 / 0
A ja wlasnie mam na odwrot. Narkotyki mnie zamknely w sobie. Uswiadomilam sobie, ze nie sensu po prostu gadac o swoich uczuciach, problemach innym ludziom. Oni i tak beda to mieli w dupie. Dragi pokazaly mi swiat od drugiej strony, stalo sie to wszystko takie realistycznie. Pokazaly obraz prawdziwych egoistycznych ludzi.

A kiedys bylam zupelnie inna, uwielbialam gadac o sobie bo sadzilam ze to jest dobre. Doszlam jednak do wniosku, ze kogo moze to interesowac. Trzeba niekiedy stanac z boku i pomyslec
Uwaga! Użytkownik pepsicola nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).