Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 14 / 1 / 0
Chciałbym się zapytać czy ktoś z was praktykował tzw wutang blunta.
Dla niewiedzących - polega na połknięciu wciąż żarzącej się końcówki splifa. %-D Osobiście zdarzyło mi się kilka razy, ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał jakąś nieprzyjemną sytuację z tym związana, poparzenie czy coś z tych rzeczy.
  • 564 / 52 / 0
Pamietam, raz przypalajac prawie tipa, delikatnie trzymajac peta w palcach zaciagnalem sie za mocno i reszta skreta poleciala do gardla -> do żołądka. Szczypalo w gardle o sie przypalilem i niewiedziec czemu brzuch bolal :wall:
Predzej martwy niz slaby
  • 37 / 8 / 0
Byłeś szympansem, na którym eksperymentowano w erze pogoni kosmicznej - powinieneś wiedzieć. Ale tak, zakrztusiłem się kiedyś końcówką blanta. Bolało mnie gardło. Na drugi dzień już nie.
  • 12439 / 2419 / 0
A dlatego nazywa się to Wutang blunt?
  • 437 / 264 / 0
I pytanie za 100 punktów: co by z takiej praktyki połykania żarzącej się końcówki miało wynikać?
Uwaga! Użytkownik Malinowy Chrusniak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 906 / 0
To nie ma sensu, jak już coś jeść to np: ciastka z marihuana.Nie wiem po co połykać blanta. :cojest:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1100 / 269 / 0
bardziej wygląda to jak jakiś "gitowski" rytuał, niżby miało mieć jakiś sens praktyczny
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".