Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1195 / 223 / 32
Rozumiem co chciałeś powiedzieć. Bądź wyrozumiały przy tym, bo na Ciebie 450 działa mocniej niż na wielu 900 ;)
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 1 / 1 / 0
No więc chciałabym się przejechać do Szczecina bo słyszałam że miasto ma swój urok ale szukam przewodnika
  • 1516 / 530 / 0
Ale zajebać się gównem aptecznym przy okazji czy tylko połazić?
  • 1195 / 223 / 32
Chyba tu by nie szukał przewodnika do chodzenia bez zajebania się %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 28 / 2 / 0
Szukam kogoś w okolicach Żyrardowa. Niekoniecznie na DXM, inne dragi też wchodzą w grę
  • 65 / 24 / 0
Temat umarł? Ktoś z okolic Wrocławia? Wymiana myśli podczas dysocjacji i kontaktu z astralem brzmi ciekawie, byleby nie doszło do zwarzywienia, ogarniania kompana i zbierania rzygów z podłogi :trucizna: :rzyg: %-D
Pisać na priv
  • 1516 / 530 / 0
Szczecin?
  • 192 / 65 / 2
@TymekDymek można coś pokminić ;) tyle, że jestem na bupropionie więc nie wiem jak z "dekszeniem" wyjdzie.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 37 / 4 / 0
Łódź, 15 lat doświadczeń z deksiwem. Zapraszam
To jest rzeczywiste, co uznasz za rzeczywiste.
  • 2763 / 36 / 0
Propsuję tego Pana wyżej. Chyba jedyna osoba z tego wątku warta uwagi. Jakbym mógł, to już dmuchałbym ponton.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.