Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / 7 / 0
dla mnie Wyborowa nie zmiennie nr1 od wielu lat i cenowo w miarę przystępna
  • 43 / 3 / 0
@NonNomen nie piłem jej a co myślisz o finlandii?
  • 5774 / 1181 / 43
Ja zazwyczaj kupuję żytnią.
Wódka jak to wódka.
Ma poniewierać a nie smakować.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 757 / 114 / 0
akurat klasyczna Żytnia (z kłosem) to ekstraklasa na ten moment i chyba cenowo stoi tak jak Wyborowa, a moim zdaniem jest dużo lepsza, wyborówka jest dość "ostra" jak na wódkę

a czy wódka to wódka? powiem tak: zapach oraz intensywność kaca są dość istotnymi cechami za które warto wydać 5 zeta więcej
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 1477 / 237 / 0
Luksusowa, jedna z ostatnich pędzonych na ziemniakach.
  • 49 / 7 / 0
Wyborowa
  • 3455 / 555 / 2
Bocian daje rady Soplica Pan Tadeusz Wyborowa no i Żytnia też. Ostatnio zrobili promke w biedrach woda byla za mnij niż dyche xd

WARN, edytuj posty. scalono /surv

2024 kwie 23, 08:29

Ale takich sików to jedynie do drina by przeszło z pepsi przez grdykę
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Ale takich sików to jedynie do drina by przeszło z pepsi przez grdykę
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 7 / 0
23 kwietnia 2024Mefistofeles1945 pisze:
Bocian daje rady Soplica Pan Tadeusz Wyborowa no i Żytnia też. Ostatnio zrobili promke w biedrach woda byla za mnij niż dyche xd
słyszałem, ale myślałem, że to po prostu żart %-D , nie skorzystałem z promocji(byłby zakup większej ilości) również z drugiego powodu, po prostu nie robię zakupów tam, bo nie lubię
  • 5774 / 1181 / 43
Ja bym brał skrzynkami.
Piłbym sam i handlował miejscowym pijaczką, "na szklanki".
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.