Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 657 / 8 / 0
pakt zibentrop-mołotow. alko do grzybow jak najbardziej si jesli chcesz sie jeszcze troche rozbestwić
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Jak dla mnie alko do grzybów nie bardzo pasuje, ale za to piwko chwilkę po zejściu pasuje mi idealnie. :D
  • 1392 / 12 / 0
Jeśli chce się całkiem spaść - owszem, jednak polecam afterglow solo, bez piwka. Jak już przeżyć trip, to w całości, łącznie z po-efektami. :-)
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 3854 / 316 / 0
Da Killah pisze:
Jak dla mnie alko do grzybów nie bardzo pasuje, ale za to piwko chwilkę po zejściu pasuje mi idealnie. :D
Miałem okazję raz szamać grzyby (cubensisy), i piwo na zjazd było jak najbardziej w porządku. Doprawione to zostało kilkunastoma buchami MJ, i było spoko w chuj.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Moim zdaniem alko i grzyby się niezbyt się dobrze łączą, ale miałem okazję stosować małe, powtarzam małe, dawki grzybów w trakcie upojenia alkoholowego (dwa razy) i efektem za każdym razem było to, że po pół godziny czułem się trzeźwy jak biskup pod prysznicem :-)
Dużych a nawet średnich dawek bym się nie odwazył, alko, było nie było jest depresantem ....
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.