Przegotowana i wystudzona 'kranowka' powinna byc ok, woda mineralna /kupna/ powinna byc dobra.
Jednak jak zaznaczylem wczesniej nie mam zadnych podstaw aby obstawac przy tej teorii.
Zapraszam do dyskusji.
niewiem czy nadaje sie do hydro. btw mam ochote na uprawe hydro, ale narazie zbieram doswiadczenie w klasycznej uprawie. poza tym hydro jest drogie, trzeba odp wiedzy i warunkow do skutecznej uprawy.
byc moze bede experymentowal z bubblerem :rolleyes:
nara
Jesli ktos potrzebuje informacji dot. odzywania roslinek w roznych fazach wzrostu to na icmag.com jest growlog z mojej uprawy na wodzie destylowanej i jest tam wszystko dokladnie opisane.
pozdrawiam. .wT.
Tak czy inaczej nie da to wody destylowanej tylko demineralizowaną :)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.