...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
SpiralTribe23 -mnie nigdy nie prześwietlal...w taki sposób .wogole sprawiał wrażenie jakby stycznosci z dragami blizej nie mial.:)
ale byl dobrym kompanem do rozmowy i dobrze radzil...wiedzial co dobre a co zle jak sie wychodzi z bagna...mi tylko taka terapia pomogla..otworzylam sie...:)
  • 984 / 5 / 0
a macie jakiegoś wporzo terapeute/psychiatre w krakowie? najlepiej takiego co przepisze/pocieszy i kurwa, nie zniosę kogoś kto jest mniej rozgarnięty ode mnie...
głupio wyszło...
  • 1196 / 10 / 0
Do autora, mówisz, że masz psychozy. A wiesz skąd je masz? Od tego twojego tynku zmieszanego z amfetaminą. Odstaw fetę na 2-3 tygodnie, i wtedy powiedz, czy nadal jest tak samo źle, jak było przed. Po tym czasie możesz wybrać się do psychologa (choć on gówno da, i powiedzieć mu całą prawdę). Radzę jednak udać Ci się do psychiatry, a najlepiej terapeuty ds. uzależnień, pogadasz z nim (szczerze, bez żadnych bajerów, tylko prawda) i przepisze Ci coś na depresje (SSRI/SNRI), możliwe, że przeprowadzi jakieś psychotesty, lub skieruje do kogoś bardziej obcykanego w sprawie twojej schizofrenii, która na 90% jest wyłącznie schizem wywołanym napierdalaniem amfetaminy i działaniem psychotycznym jej metabolitu. A jeśli lekarz-specjalista stwierdzi schizofrenię, chorobę afektywną dwubiegunową, czyli psychozę maniakalno-depresyjną lub coś w ten deseń, to przepisze jakieś neuroleptyki, a jeśli Ci to nie pomoże, czeka Cię jakiś ośrodek zamknięty dla czubów.

No ale chcesz z tego wyjść, i być zdrowym, co nie? Jeśli tak to zacznij od rzeczy, która to spowodowała.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2012 przez Ugh, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / / 0
Antydepresanty (SSRI/SNRI) po dłuższym czasie skutecznie utrudniają ćpanie. Duża część rzeczy nie działa, a nawet jeśli działa to nie tak, jak powinna. Odstawianie leków* to kilkudniowa droga przez mękę a, dla mnie, to jedyna metoda żeby ponownie poczuć jakość niektórych narkotyków. Uważam to za, cokolwiek wątpliwy, bonus wizyty u psychiatry.
Generalnie nie wyjdziesz z niczym. Jeśli zdiagnozuje depresję dostaniesz zapewne paroxetynę/wenlektynę i może jakieś neuroleptyki czyli rzeczy, którymi naćpać się nie da więc lekarz nie będzie miał oporów przed wypisaniem ich.

*Nie zachęcam nikogo do odstawiania; piszę wyłącznie na podstawie własnych doświadczeń.
YAY, PATRZY!
https://www.wikiwand.com/en/Machine_learning
  • 802 / 28 / 0
ja nie dostalam nic czy mozna sie nacpac..a przynajmnie nie u doktor z ,,MARATONU,,.tam niechetnie wypisuje ona leki tego typu.
mi przepisala neuroleptyk..i dopiero po jakims czasie cos na spanie (ale tylko wtedy gdy dluzszy czas mnie meczyla bezsennosc) i nie na stale.
  • 1931 / 316 / 0
agsfd pisze:
Nie wiem jak mając dostęp do amfetaminy można walić takie gówniane i ryjące beret beta-ketony.
(mówię o amfetaminie, a nie o potłuczonych świetlówkach z tynkiem)
dobrze, że amfetamina nie ryje beretu wcale :nuts:
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
kontaktowalam sie z Maratonem i niestety musze oznajmic ze czlowiek ktorego polecalam -Arek juz tam nie pracuje..wogole fajni ludzie odeszli...nie uzyskalam takze informacji gdzie teraz pracuje wiec jednym slowem-lipa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.