https://pl.wikipedia.org/wiki/Winpocetyna
Witam. Ktoś brał preparaty z winpocetyną? Pomaga w nauce? Preparat lepszy czy gorszy od piracetamu?
Jeśli ktoś testował niech napisze swoja opinię na ten temat
Mi osobiście w połączeniu z Neurospeed'em, lecytyną, magnezem i ginko bardzo pomogły <lepsza pamięć, lepsze ogarnięcie co sie dzieje w okół itp>.
Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
Łykam też ALC. Zobaczymy jak ta vinpo się spisuje
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
v. pisze: nie radze jednak przekraczac normlanej dawki. u mnie sie skonczylo cholernym bólem głowy, pogotowiem i tramalem za darmo.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?