Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 2 / 0
Depresja , stan poczucia zawieszenia w próżni , jak niepasujący element do tego świata i ludzi . Problem z ludźmi mam taki,że nie podoba mi się natura tego jak potrafią być zawistni , fałszywi , materialni , ogromny zawód ku temu .

Uzależnienie?!
Może już nie aż tak , bardziej ciągnie mnie ku trzeźwości , jestem zmęczona trzaskaniem używek . Organizm sam się domaga regeneracji i go słucham .

Bardziej brakuje mi realizacji i kopa w dupę motywacyjnego od drugiej osoby .

Długi ?! Nie są na tyle duże zebym sobie nie poradziła, chociaż kasy poszło w ciul żebym sobie wymarzoną działkę kupiła,ale nie ma co roztrząsać bo teraz mamy teraz .
Uwaga! Użytkownik inmymind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1297 / 331 / 12
Teoche popiołu z joya mi spadło do towaru ale i tak dobrze dybie %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 507 / 195 / 1
Swędzą mnie jaja
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1297 / 331 / 12
Dogie mistrz patelni złota wara wylizał patelnie po cziken kori tika kebab i tera wali grubo z butli i mu jebie z dupy
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5101 / 880 / 0
Mój największy problem ile bym nie spał to rano wstaje bez energii i chęci do życia. Wyspany może jestem, bo wiem jak to jest wstać w takim stanie jeszcze nie wyspanym
I to nie kwestia psychiki bo jak mam wolne tjak dzisiaj, to też nie mam motywacji i radości.
Uważam to za największy problem. Taki który skutecznie blokuje możliwości rozwiązania innych problemów ,pchanie tego wózka do przodu .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 317 / 53 / 3
Niezrozumienie ze strony znajomych, brak planu, brak chęci. Niby wiem, że umiem poprawić swoją sytuację, bo już raz udało mi się znacząco polepszyć sytuację. Niby wiem co powinienem zrobić. Ale czuję, że jak wezmę się za siebie, to stracę wszystko, tak jak ostatnio, a nie chcę
  • 76 / 22 / 0
20 lutego 2024ledzeppelin2 pisze:
Mój największy problem ile bym nie spał to rano wstaje bez energii i chęci do życia. Wyspany może jestem, bo wiem jak to jest wstać w takim stanie jeszcze nie wyspanym
I to nie kwestia psychiki bo jak mam wolne tjak dzisiaj, to też nie mam motywacji i radości.
Uważam to za największy problem. Taki który skutecznie blokuje możliwości rozwiązania innych problemów ,pchanie tego wózka do przodu .
A zarzucasz coś? Miałem identyczny problem, który przeszedł jak ręką odjął gdy odstawiłem wieczorne jaranie zielska
%-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.