Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 282 / 1 / 0
Nie pamiętam, czy już się tutaj wypowiadałem na temat wątku, ale:
Na długo przed podjęciem narkotyzacji chorowałem, a choroba miała dramatyczny przebieg (ale mój syn nie zaćpał się po kilku latach, to nie ta historia ;-) ). Tak ogólnie jeden, długi najgorszy moment. Tym bardziej, że choroba była psychiczna, same wizyty w publicznych oddziałach trudniących się tym zagadnieniem trudno zaliczyć do przyjemności :)
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
najgorszy: badtrip po LSD. Naprawdę prawie się zabiłam.
najlepszy: początki zażywania beta ketonów. Wtedy nie było jeszcze zwały, spływ nie drapał w gardło i wszystko lepiej działało.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.