Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 349 / 0
Dokup sobie ten mlynek magic flight, on mieli na pyl. Wazne aby material byl suchy, to chyba istotne przy kadym waporyzatorze - nie bedzie sie tak szybko zapychal od oleju, i szybciej bedzie sie waporyzowalo THC/kanabinoidy.
  • 2237 / 379 / 0
Mam ten mlynek, on tylko zgdniata

scalono \ TiJaz

kupiłem oddzielny młynek na allegro i jest git.

dodam, ze magic-flight to dobra firma, z mojej winy zepsułem vapo, to na gwarancji przeslali mi nowy.

ogólnie warto vapować, faza czystsza, można się mocno zjarać.
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2017 przez TiJaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: scalono
  • 2193 / 365 / 0
Glass Vapor Genie się nada ? Drogi troszke, ale można z niego vaporyzowac wszystko.
Ktos cos ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 683 / 110 / 0
Nadać się nada, ale wygoda używania i dyskrecja IMO dużo gorsza niż dla vapków z wbudowanymi elementami grzewczymi. Kupiłbym tylko na przysłowiową czarną godzinę: rozładowane wszystkie akumulatorki od innych vapków, brak źródeł prądu wokół itp.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 758 / 44 / 0
za 50-60$ mozna juz kupic dobry vapo w azji.
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 0 / / 0
Potrzebuje pomocy i rady !!!!
Moja mama dwa lata temu zachorowała na raka.

Przez te dwa organizowaliśmy mamie leczenie olejem RSO.

Wszystko przebiegło dobrze.

Ale zostawiliśmy mamie olej bo sam tzw high z Oleju fajnie na mamę wpływa i na pewno w tak trudnej chorobie to też pomogło w samopoczuciu.

Mam więc polubiła tą faze.

Ja jestem palaczem od 16ego roku zycia.

Nie palę bez umiaru ale zawsze w domu mam trochę leku i wieczorami czy w wolne dni sobie podpalam.

Ostatnio podjęliśmy decyzję o przejściu na waporyzer.

Zrobiliśmy z mamą dotychczas 2 sesje.

Nie czujemy nic.

Prawie zupełnie nic.

Jest jakieś lekkie rozluźnienie po 2ch , 3ech godzinach od waporyzacji ale dosłownie takie prawie nic.

I zastanawiam się czy coś robimy źle czy taki jest urok inhalacji ,że high-u nie czuje się praktycznie w ogóle?????

Domniemam , że coś robimy źle bo nawet vaporyzery które mamy w Internecie na filmikach użytkownicy wypuszczają chmury jak z ogniska a u nas nie widzę nic.

Zupełnie nic.
Może zakupiłem zepsute vaporyzery ?
Flowermate v5.0s pro

ALE NA Youtube w filmikach nie dość że widzę duże chmury to jeszcze użytkownicy zachwycają się samopoczuciem.

Prosiłbym o pomoc co robię nie tak.
Nasze waporyzery mają ustawianie dowolne temperatury i próbujemy wedle wzorów
167°c by wydobywać THC
powyżej 180°c by wydobywać COŚ

WSZYSTKIE INNE TEMOERATURY TEŻ PROBUJEMY i brzydko pisząc to chuj a nie faza.

Czy taka jest specyfika tego urządzenia???? Że nie czuć prawie nic a mamy tylko przyjmować właściwości lecznicze ???? :finger:
  • 1513 / 25 / 0
Mam ten sam model - działa dobrze - faktycznie inaczej niż joint ale 0.25 zwaporyzowane w temp 210-220 robi w porządku (zawsze bardziej energetycznie, przypomina jedzone THC). Pierwsze 3-4 buchy są prawie nie widoczne (ale działają) a kolejne 3-4 to tylko lekka mgła. Po kolejnych powinieneś poczuć drapanie i smak popcornu no i oczywiście zobaczyć trochę dymu. Wiem przepalam nieco susz ale nie jestem true vap nation i mam wyjebane.

Jak wygląda Twój susz po waporyzacji? Czy jesteś pewien jakości swojej marihuany - bardzo dobrze podbija działanie dorzucenie odrobiny kiefu do suszu. Polecam ogarnąć dobrą odmianę z błyszczącymi od kryształów kwiatami.

Ed:

Bierzcie pełne płuca - jak porządne bongo albo lufkę za szkołą - wiele osoób które paliły ze mną pierwszy raz nie umiały się tym zaciągnąć.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 0 / / 0
Orientuje się ktoś czy obecnie jest już może coś dostępnego (!) Na polskim/europejskim rynku na gwint 510?
Mam moda z VW i kontrolą temperatury i fajnie by było wykorzystać go trochę inaczej niż zwykle 😉
  • 2237 / 379 / 0
ja mam magic flight i pali się z tego bardzo powoli, coś jakby siorbać gorącą herbatę. wg instrukcji im mniej wydychanej pary, tym lepiej. to znaczy, ze wieksza czesc przyjeły płuca.
  • 1 / / 0
Mocno się zaciągać. Do końca. Waporyzery są spoko tylko pali się z nich trudniej niż jointy itp.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.