Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję za życzliwość i wyrozumiałość.
Uprasza się o stosowanie nazw substancji czynnych miast handlowych, dodałem nazwy substancji i polskie znaki - detronizator
Jakieś białe mewy latały w nozdrzach ?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
dodałem nazwę substancji obok handlowej - detronizator
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Faszerowanie się lekami to nie jest wyjście, a już zwłaszcza pomaganie sobie zolpidemem, który wystarczy, że po przekroczeniu zalecanej dawki, jak nie zaśniesz w porę, może sprawić, że będziesz jeszcze bardziej żałował.
No i podczas gadki mu powiedz całą prawdę oraz to czego oczekujesz. Zaznacz że masz inne leki ale nie chciałeś sam eksperymentować żeby nie zrobić sobie krzywdy. Wtedy lekarz będzie miał zielone światło bo będzie wiedział że nie chcesz strzelić samobója opierdalając całą paczkę leków bo w sumie mogłeś to już zrobić mając inne leki xd
Absolutnie nie pij alkoholu ani tym bardziej nie ćpaj niczego mefedronopodobnego.
Aktualnie jestem też na ścieżce o tytule rozstanie i nie skorzystałem z żadnej powyższych rad które udzieliłem a wręcz zrezygnowałem też z tych pierdolonych SSRI snri czy inny chuj bo brałem od trzech lat różne kombinacje i jedyne co dostałem w zamian to fiut mi nie chce zawsze stawać, przytyłem jak świnia i ogólnie włączył się taki tryb auto i nie mam to nic wspólnego z życiem.
W sumie elegancko wyszło bo ćpam sporo od paru tygodni a dzięki temu że mam wymówkę związana z odstawieniem leków to mam ciężko sobie narobić problemy w robocie i nawet dostałem zielone światło mimo że o tym nawet nie myślałem żeby pójść sobie na L4 na tydzień lub dwa
Z narzeczoną byliśmy od jakiegoś czasu w izolacji. W sumie jej sie nie dziwię że miała dosyć i jak to określiła "Muszę trochę od Ciebie odpocząć bo muszę się zmierzyć z kilkoma sprawami sprzed lat które mnie gryzą" blablabla, zapewnienie że to na chwile xD jasne.
No i chuj, wtedy się dopiero zaczęło i jak zobaczyłem że serio chuj ją to interesuje, znaczy z mojej perspektywy widzenia to zaliczam aktualnie życiowy ciąg mefedronowy przy czym pierwsze półtora tygodnia miałem styczność z ulicznym jakimś gownem cmc czy inny chuj ale temat z najsłynniejszej w wwie ulicy więc mimo wszystko nie było tak tragicznie.
Aktualnie wale 4mmc w pudrze z tego co wiem około 70% 4mmc, 30% wypełniacze które sprawiają że sniff nie jest tak tragiczny z resztą zjeść też można XD
I kurwa wiesz, wszystko ładnie, wszystko pięknie nawet mi dodatkowy hajs wpaść potrafił dzięki mefowym pomysłom! Tylko co z tego jak dziennie na wszystko co było mi potrzebne wydawałem średnio 300-400 PLN.
1,5-2k tygodniowo z czego przy rozrachunku tygodniowym z naciskiem na 2k
Pracy nie mam jakieś elitarnej ale też nie pracuje w markecie na kasie więc miesięcznie wyciągam na rękę około 6k, jeżeli chce nadgodziny ale na ciągu to chyba nie bardzo xd bliżej 7.
No i budżet się nie spina, niby dziennie też coś szło na jedzenie itd. ale chemia do pralki, zmywarki, ogólnie jakieś zakupy do domu i nie spina się totalnie.
Ale chuj bo naprawdę nieźle weszło
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.