Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witajcie. To żadne ogłoszenie reklamowe, tylko trochę błaganie o pomoc. Mam do użytku same legalne substancje, jak Xanax (alprazolam) , Sedon 6 mg (Bromazepam) (maks. 1 dziennie ), estazolam i nasen (zolpidem). Nie chcę sobie zrobić krzywdy miaszając coś głupio. O 4 zjadłem dwie dawki Estzaolamu i obudziłem się już po 2 godzinach. Potrzebuję się przespać. Ubija mnie ten san. Czy mogłbym wziąć bezpiecznie nasen i chociaz na troche znalezc ukojenie?

Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję za życzliwość i wyrozumiałość.

Uprasza się o stosowanie nazw substancji czynnych miast handlowych, dodałem nazwy substancji i polskie znaki - detronizator
  • 5351 / 973 / 0
Ale o co chodzi ? Po czym nie możesz spać?
Jakieś białe mewy latały w nozdrzach ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2982 / 639 / 0
Nie bierz Nasenu (zolpidem). Już po samych benzo widać, że piszesz niezbyt składnie, a gdy dorzucisz zolpidem to najpewniej będziesz miał potem tylko przebłyski świadomości, niewyjaśnione teleportacje, rozjebane mieszkanie lub sam sobie zrobisz krzywdę.

dodałem nazwę substancji obok handlowej - detronizator
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 933 / 166 / 0
zolpidem(nasen) to chyba najgorsza opcja. Jeszcze sobie przypału narobisz, naodpierdalasz akcji których się później będziesz wstydził a najgorsze jest to, że nie będziesz tego pamiętał.
Faszerowanie się lekami to nie jest wyjście, a już zwłaszcza pomaganie sobie zolpidemem, który wystarczy, że po przekroczeniu zalecanej dawki, jak nie zaśniesz w porę, może sprawić, że będziesz jeszcze bardziej żałował.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina