Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Nie jestem jakimś fanem ketonów ani w ogóle stymulantów, jestem fanem opio i już. Za każdym razem gdy zamawiałem coś z tych całych ciemnych internetów ketony mnie nie interesowały za bardzo, szukałem tylko depresantów, ale dzisiaj okazało się, że mam bardzo łatwy dostęp (w zasadzie bezproblemowy) dostęp do 3CMC, więc wziąłem sobie sztukę która o dziwo była ważona i może jeszcze kiedyś wezmę. Sort typowo dopaminowy (teoretycznie każdy powinien być dopaminowy, ale jadłem to w życiu może z 4-5 razy za każdym razem z innego źródła i pierwszy lajn wypierdalał sero tak, że musiałem usiąść na wejściu bo nie wiedziałem co się dzieje, a dorzutki nie ważne jak wielkie by były to i tak nic po nich nie czułem xD Ten sort jest ciekawy, dopamina prawie jak w metkacie tylko mniej "dzika" i przy większych dawkach delikatne uderzenie sero. Libido podniesione w chuj, ale nie na poziomie zwierzęcym jak po metkacie, ciężko dojść (przy filmiku mi się nie udało) ale to akurat plusik, bo przy kobietach raczej działałem ekspresowo bo robiłem to w swoim krótkim życiu może z 3 razy, a tak to może jak na jakiejś kryształowej imprezce uda mi się zaprosić pannę do domu to pobawimy się dłużej xD Tylko, że kurde problem no bo kuśka nie chce stawać, kurczy się śmiesznie w stanie spoczynku, i trzeba robić jakieś wygibasy żeby stanęła, a jak na chwile przestanie się bić niemca po kasku to od razu opada. Więc jak bym szedł na taką imprezkę, to mix z tabletką sildenafilu słabiutką bez recepty mógłby mi sporo pomóc. Co o tym myślicie? Jaka jest skala ryzyka? A jeśli nie leki z tej grupy to może możecie podzielić się jakąś inną radą na kuśke?
Sorry za takie lanie wody, ostatni lajn z wora jeszcze mnie leciutko trzyma.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.