Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Hej. Wiem że temat poruszany był już ogrom razy ale poruszę go nieco od innej strony.

Moim konikiem są kryształy i jeśli chodzi o seksualność to wzmagają u mnie rozkosz odczuwaną z dotyku, znoszą lub zmniejszają zahamowania seksualne oraz wzmagają odczuwaną rozkosz i przede wszystkim wynoszą na wyżyny podniecenie.

Jakie substancje według was działają pod tym kątem jeszcze lepiej? Co jest przez was uwielbiane jeśli chodzi o stan podniecenia seksualnego i poprawę odczuć oraz znoszenie zahamowań?
  • 95 / 17 / 0
Chodzą słuchy, że niektórzy hetero mężczyźni potrafili polubić bolca w oko saurona po heroinie. Dobrym pomysłem są wszelakie empatogeny np. MDMA, ale to taka mniej zwierzęca potrzeba kontaktu fizycznego z drugą osobą.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2026 przez troopaoftomorrow, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1516 / 389 / 13
09 maja 2026Mjask pisze:
Moim konikiem są kryształy i jeśli chodzi o seksualność to wzmagają u mnie rozkosz odczuwaną z dotyku, znoszą lub zmniejszają zahamowania seksualne oraz wzmagają odczuwaną rozkosz i przede wszystkim wynoszą na wyżyny podniecenie.
brzmi to bardzo homoseksualnie
09 maja 2026Mjask pisze:
Jakie substancje według was działają pod tym kątem jeszcze lepiej? Co jest przez was uwielbiane jeśli chodzi o stan podniecenia seksualnego i poprawę odczuć oraz znoszenie zahamowań?
po fecie jebie aż wióry lecą trza uważać przy zatarciach żeby chaty nie podpalić %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 704 / 136 / 0
Przede wszystkim pregabalina, no kur*a naprawdę czasem jak wezme to sie czuje jakbym nigdy baby gołej nie widział. No i jeszcze tak dodatkowo jak ktoś np bierze opio długo w dużych dawkach to jak choćby na dzień przestanie brać to taki napalony że pojebane, jeszcze jak do tego pregabe dorzucić to już w ogóle ciężko aż to opisać ..
:tabletki:
  • 2260 / 284 / 0
mam tak dzień po oxy
  • 5347 / 972 / 0
Nie bez powodu mówi się " zamienił dziewczynkę na heroinke"
Po opio mocnych facet traci zainteresowanie seksem
Na początku efekt może być wręcz odwrotny, paradoksalny . Mogą nas otworzyć na wiele spraw i poczuć wolność, ale tak to.jest z narkotykami że mamią nas obietnicami bez pokrycia .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 20 / 2 / 0
Moim faworytem jeśli chodzi o substancję jest kofeina najlepiej jako pre-work out. Dawka 3.3mg/kg czyli mnożymy 3.3 razy [twoja waga].
Minusy są takie że trzeba robić przerwy no ale jak trzeba to trzeba.
  • 2087 / 511 / 0
Jak organizowałem orgie, albo na takowe chodziłem to zawsze na balko i super on się komponował. Po alkoholu to czasem kutas al dente jest, a po baklo nie ma takiego efektu a też ładnie budzi zwierzęce instynkty. Znosi zahamowania. Pozwala się odprężyć i bardziej cieszyć seksualnością.

Jest dużo bardziej wyszukany niż GBL. :)
  • 0 / / 0
10 maja 2026troopaoftomorrow pisze:
Chodzą słuchy, że niektórzy hetero mężczyźni potrafili polubić bolca w oko saurona po heroinie. Dobrym pomysłem są wszelakie empatogeny np. MDMA, ale to taka mniej zwierzęca potrzeba kontaktu fizycznego z drugą osobą.
Po MDMA zdecydowanie jest dobrze ale przy minimalnych dawkach :-) po dobrej bombce można zapomnieć o współpracy z kojones xD
  • 845 / 260 / 0
15 maja 2026harvU pisze:
Moim faworytem jeśli chodzi o substancję jest kofeina najlepiej jako pre-work out. Dawka 3.3mg/kg czyli mnożymy 3.3 razy [twoja waga].
Minusy są takie że trzeba robić przerwy no ale jak trzeba to trzeba.
Pre work out? Wydaje mi się, że pomyliłeś tematy ale dobra %-D Chyba, że robisz jakieś ruchanie wyczynowe, to chętnie poczytam.
kofeiny na seks nie rozumiem. Albo żadnego wpływu by nie miała albo przy overdozie rączki by Ci się telepały i wsadzisz przypadkiem palucha nie tam gdzie trzeba.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.