Jestem pro-trance
TAK
1
100%
NIE
0

Liczba głosów: 1

• 1665 / 1039 / 7
Ale sie wkurwiłam...!!!
images-2.jpeg
Chuj, ze juz bilet mam od świąt, poszedł cancel na cześć jakiegoś jebanego tenisa...

Ktoś jeszcze sie wybierał?
20260115_120517.jpg
🥲🥲🥲 nie przeżyję. Tak bardzo chciałam Darrena na zywo zobaczyć w końcu...

https://youtu.be/FqIduNO4xDc?si=p1fQ2UvWLYEXIIKP

No kurwa...
Fun fact: moj nick od 18 lat to tytuł trance'owej piosenki.

Kto mnie zna, ten wie, ze w eventy i festiwale to jestem pierwsza. W tym momencie serduszko mi pękło... To jest taki kochany typ, że eh...

Moja lista ulubionych DJów widzianych live w zeszłym roku mocno wzrosła, chciałam w ten rok wjechać jak dzika kuna w pomidory, a tu juz na starcie fuck up...

P.S. Polecam Jego sety na tripy na kecie i grzybach, najlepiej w miksie. 💝
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik CATCHaFALL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.