02 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze: Mam nadzieję, że się matka dowie i przestaniesz ćpać, trzymam za to kciuki
scalono @V44
02 czerwca 2025castlecastle pisze:Uleczyłeś młodą i zbłąkaną Duszę ;) Gratulacje! A Tobie @mikrosiur radzę podobnie jak przedmówca, takiego gówna, w tym wieku się nie łap. Masz jeszcze czas na eksperymenty. Wierz mi, że lepiej je robić mając ciepły dom i zabezpieczenie finansowe, a nie pod mostem albo na dworcu, w obsranych gaciach.02 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze: Mam nadzieję, że się matka dowie i przestaniesz ćpać, trzymam za to kciuki
"Nie trac motywacji i badz optymistycznie nastawiony ze wszystko sie kiedys ulozy i nie poddawaj sie"
sorry za offtop ale wiekszego pierdolenia w zyciu nie slyszalem XD chuja sie ulozy po kilku/nastu latach wegetacji zamiast zycia to takie slowa bardziej smiesza niz daja do myslenia
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.