Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Jakie są wasze doznania po mixie LSD i Klofedronu? Ciekawi mnie jakby to wyglądało :p Opowiadajcie, może mieliscie po tym jakies ciekawe historie?
  • 1413 / 508 / 0
Kiedyś po całej nocy szurania miałem trochę dość tych swoich ciągów i z rana wziąłem dwa kartony i pojechałem rowerem do coffeeshopa. Miałem co prawda taką tolerkę, że te dwa kartony zadziałały dość słabo, lekkie pływanie powierzchni i dziecięca ciekawość świata + ostrzejsze kolory, ale to było wystarczające. Bodyload zerowy, a S&S miałem totalnie chujowe, właściwie spodziewałem się mega bad tripa, że co ja w ogóle kurwa robię kwasy po nocy na ketonach i pewnie schowam rower w rowie melioracyjnym i w krzakach się skitram, jak mnie pokara. Zanim dojechałem z Boskoop do Goudy zaczęło działać. Zioła nawet nie kupiłem, bo uradowany kwachem stwierdziłem, że na chuj mi to. Jeździłem sobie rowerem po Holandii w pięknym słońcu, w środku lata. Oczywiście nie polecam takich akcji, a sam jakoś super mocno kartonów nie poczułem, bo inaczej bym się bał o siebie i innych uczestników ruchu z tym rowerem. Ale było tak pięknie i cudownie, że aż ojejku, a nawet o chuj!

PS. Podczas tej nocy oprócz 3-CMC przyjmowałem także trochę 3-MMC
  • 3 / / 0
Spróbowałam, kartonik 150 ug (ciućkałam w buzi przez jakieś 20 min, pogryzłam jeszcze a następnie połknęłam, tak jak to wczesniej juz robiłam z właśnie LSD) i +- 2 gramy klofedronu, doświadczenie ciekawe generalnie. Na początku faza kwasu leciutko wchodziła, ale gdy w między czasie waliłam krechy zaczynalo mnie coraz mocniej łapać. Kreskę brałam co jakieś pół godziny/godzinę, mniej więcej 0,2 g każda. Z każdą następną odrazu po przyjęciu odpływałam coraz mocniej, po około 2-3 godzinach od wzięcia LSD widziałam już pierwsze zmiany wizjonalne. Dopóki byłam w ciepłym pomieszczeniu faza była genialna. Chciałam tylko siedzieć, gapić się w jeden punkt i rozmawiać z 2 znajomych którzy byli obok też po tym samym mixie. Jednak kiedy wyszłam z domu znajomego i zrobiło mi się zimno złapałam straaszneeego bad tripa, ciężko mi było się poruszać i zachciało mi się wymiotować. Po drodze 2 razy puściłam bełta (były pieniste, nigdy tak nie miałam) raz do kosza i raz w krzaki, myślałam że zaraz zemdleje ale jakoś dałam radę przedostać się na peron na stacji. Wsiadłam do pociągu, cała się trzęsłam i miałam ciarki. Do tego się spociłam :// W pewnym momencie zaczęłam czuć mrowienie z tyłu głowy, które nadal mi w pełni nie zanikło. Gdy szłam do domu dostałam ataku paniki i poprosiłam obcego mężczyznę z dzieckiem o podwózkę do domu, bo nie byłam w stanie dalej iść. Gdy już trafiłam do domu i przeleżałam chwilę wpadłam na pomysł żeby dorzucić kolejną dawkę klofedronu. Faza się znowu poprawiła i czułam się jakbym była w raju. Faza trwała generalnie mniej więcej 8 godzin od poczucia wejścia w fazę. Teraz już prawie w ogole nie czuję kwasa, dokańczam klofa i zrobię sobie przerwę od dragów tyle ile wytrzymam jak zwykle ;D No ale co, jakoś udało mi się przetrwać bad tripa (naprawdę był koszmarny)... Szczerze, nie powtórzyłabym drugi raz. Za mocne doświadczenia jak dla mnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.