Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2912 / 1582 / 34
4C-DOM
Nieprzeczytany post autor: AnnaS »
Ariadne , znana również pod nazwą chemiczną 4C-D lub 4C-DOM , pod nazwą kodową rozwojową BL-3912 i pod poprzednią roboczą nazwą handlową Dimoxamine.
Substancja aktywna nawet w dawce 5mg i nie jest halucynogenną dawka 50mg też ekstra motywuje, nastrój mocno na plus. Zauważyłam, że muzyka też wchodzi jak nóż w masło. Jest energia nienachalna i do tego właśnie zdecydowanie lepsze skupienie i motywacja mocno w górę.
Dorzucam fotkę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 5 / 1 / 0
Można więcej info prosić odnośnie działania ?
  • 2912 / 1582 / 34
Silne działanie antydepresyjne, w dawce 100mg mocno czuć dopamine ale dalej to jest de facto lek. Nie czujesz jakiegoś high jest po prostu rewelacyjnie tak jak jest. Nawet dawka 300mg nie działa halucynogennie nic w tym stylu. Masz emocje ale je kontrolujesz są tacy co śpią po tym specyfiku mnie motywował. Nie wiem jakby to działało na innych bo każdy ma inny organizm. Na pewno zawsze próba uczuleniowa powolutku wybadajcie substancje itd. Wszystko z głową i umiarem. Muzyka jednak brzmi inaczej nawet badziew ma wybrzmienie majestatyczne.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 5 / 1 / 0
Dziękuję serdecznie za odp. W takim razie nie łapię się tego :)
  • 327 / 97 / 2
Słyszałem o tym ale cena zwala z nóg jak na coś co może ci lekko poprawić nastrój i dodać motywacji
Chyba nic specjalnego ale jak ktoś ma okazje tanio dorwać to pewnie warto dodać do swojego CV
  • 2912 / 1582 / 34
To jest trochę głębsze ale nie chcę nakręcać ludzi mimo ceny. To nie jest aż tak lekkie to tak jakby mieć ster na nowo w życiu i nauczyć się jak te dziecko biegające na polanie nowego życia. Ciężko słowami opisać dokładnie ja to testowałam byłam pod wrażeniem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana przynosi „znaczną poprawę” w objawach raka, wynika z nowego badania

Nowe badanie przeprowadzone w Minnesocie dostarcza mocnych dowodów na skuteczność medycznej marihuany w łagodzeniu objawów raka. Większość pacjentów stosujących konopie zgłasza poprawę w zakresie bólu, bezsenności, stresu i problemów trawiennych. Jednak badanie zwraca również uwagę na problem wysokich kosztów terapii, które mogą stanowić barierę dla mniej zamożnych pacjentów. Brak refundacji medycznej marihuany sprawia, że wielu chorych zmuszonych jest do ograniczania lub przerywania terapii, mimo jej skuteczności.

"Legalizacja posiadania 15 gram marihuany na własny użytek to zły pomysł. Lepiej ją opodatkować"

Podobno ważą się losy ewentualnej liberalizacji prawa antynarkotykowego. Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany przygotowuje projekt ustawy, który być może dopuszczałby legalizację posiadania 15 gram marihuany na własny użytek. Rzecz w tym, że zgodę na procedowanie takiej ustawy musiałby wydać premier Donald Tusk. Tylko o co tu kruszyć kopię? Lepszym rozwiązaniem byłaby całkowita legalizacja tej używki oraz jej opodatkowanie niczym papierosy.

Niemcy. Gwałtowny wzrost importu marihuany

Od kwietnia 2024 r. Niemcy w znaczniej mierze zalegalizowały marihuanę. Od tamtego czasu import konopi wzrósł niemal czterokrotnie.