Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Co najbardziej lubicie robić podczas palenia ?
Macie może jakieś swoje schematy działania ?
Ja np mam schematyczne kręcenie bata i musi tak być bo inaczej nie smakuje xD
  • 12462 / 2421 / 0
Podanie w schematy to prosta droga, żeby zioło straciło urok.
Osobiście lubię oglądać filmy / seriale, spacerować w jakimś fajnym miejscu, albo grać w kosza. Kiedyś nawet biegałem 10km tak z 40 minut po bongu, ale okazało się, że odwrotnie jest zdecydowanie lepiej : )
  • 74 / 8 / 0
Ja podobnie jak kolega powyżej + muzyka no może oprócz kosza i biegania bo póki co zdrowie nie pozwala, ale też lubię spacery przeważnie idę trasą do swojej stacji benzynowej, gdzie zawsze tankuję i jak jestem głodny to coś zjadam wypijam kawkę pogadam z obsługą, bo lubię po jaraniu mieć kontakt z ludźmi i idę dalej, a najbardziej lubię się bawić z wnuczkami i gadać z synem jak czasami razem zajaramy :)
@NyksBenzo
Co to jest kręcenie bata? :)

scalono_xxx

Nie mogę edytować
już załapałem z tym batem ;)
  • 12462 / 2421 / 0
Myślałem, że 95 w nicku to rocznik, a nie wiek : D Kręcenie bata to robienie skręta - papierosa z marihuaną.
  • 586 / 123 / 0
Ja najbardziej lubie włączyć wtedy fl studio i eksperymentować.
  • 161 / 11 / 0
Patrzenie się w ekran, albo medytacja.
Albo na wędrówce rowerowej, przystanąć albo pieszej.
Zazwyczaj w domu, bo nie mam ochoty z nikim się klimatyzować, zazwyvzaj dotyka mnie ta przepiekna samotność, bez otoczenia tłumu idiotów.

Po trawce i prawie zawsze lubię odpoczywać, na chuj tracić energię? Nic nie robić, po prostu trwać to moje ulubione zajęcie

Popieram tylko partnerstwo w pojedynkę.
Kobieta I Facet, szkoda, że kobiety w tych czasach takie rozwiązłe i zachłanne materialnie.
  • 3 / / 0
Ja jak się zjaram to lubie pogadać z kimś o moich filozoficznych rozkminach, pooglądać jakieś kreskówki albo po prostu pochillowac z muza na słuchawkach :d
  • 33 / 2 / 0
Pomijając klasyczne połykanie filmów, czy seriali to ja jeszcze polecam filmiki na YT pokroju Kacpra Pitali, czy SciFuna, wchodzą fantastycznie podkręcając wręcz fazę. No i przynajmniej dla mnie zwykłe przytulasy z partnerką, gdy jesteśmy obydwoje ujarani to cudowna sprawa i gadki na jakieś abstrakcyjne tematy.
  • 6 / 1 / 0
najlepiej mi sie oglada filmy, szczegolnie takie co ryja banie %-D lubie tez rozmowy na rozne tematy, nieogarniajac co sie wokol dzieje haha
  • 34 / 6 / 0
Wszystko i nic.

Youtube, muzyka, gry komputerowe,
sprzątanie, czytanie.
Itp.

Najczęściej to gram i o wiele ciekawiej jest. Rozkminiam wtedy jakieś strategie, o których na trzeźwo nie chce mi się myśleć. O wiele bardziej mnie to pasjonuje po mj niż bez.

Na yt oglądam jakieś ciekawe filmy z podróży albo o reportaże. Wczuwam się wtedy w klimat. Przenoszę się tak jakby w ten świat z za monitora.

Łatwiej mi się jest zmotywować do sprzątania. A książki wydają się o wiele bardziej realistyczne.

Pozdro dla wszystkich jaraczy zielska.
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.