Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Tzn z czym najlepiej przyjmować amfetamine. Nie chodzi mi o wasze ulubione mixy ale z czym według was najlepiej lub chujowo się komponuje.
Ja np sporo palę zielska i chleje alko jak szuram ścierwo. Czasami wydaje mi się, że zupełnie niepotrzebnie bo słabo klepie ale z drugiej strony na peaku kwasa jak zajebalem to w moment ogar mimo to psychodelia pozostała.
Piszcie swoje doświadczenia.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
feta+alko= komponuje się zajebiście ale w dłuższej perspektywie wyrządza więcej szkód i bardziej ryje psyche niz samo ścierwo.
feta+ benzo= dobrze się uśpić benzo ale też jak pójdziesz w taki ciąg codzienny to ryje banie.
feta+MDMA= zajebisty mix na impreze do klubu itd tylko uważać z dawkami.
feta+ mefedron+ zioło = chujowy mix, psychoza instant nie polecam.
Więcej grzechów nie pamiętam, jak sobie przypomnę kiedyś to napiszę.
amfetamina+fenibut
amfetamina+pregabalina
Wszystkie….genialne
Kompozycja idealna, bardzo uzależniająca
Odradzam takie miksy częściej niż raz w miesiącu
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.