Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema mam pytanie ogólne z czym najczęściej jest rozrabiają amfa? Bo ostatnio ziomeczek się struł i nie wiem przez co dokładnie a sam to jadłem i mi nic nie było
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2024 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono brzmienie tematu
  • 3 / / 0
Może łatwiej by było powiedziec co mu mogło zaszkodzić jakbyś powiedział
co mu się działo.

Przede wszystkim każdy organizm reaguje inaczej na każdą substancje, więc istnieje szansa, że zaszkodziła mu amph :F ale krajuwa jest tak zanieczyszczona gównem wszelakim, że ziomeczek mógł struć sie wszystkim :c
Do amph mogą wrzucić kofeiny, co jest nieciekawym połączeniem dla serducha ;/
Może być kreatyna i o ile się orientuje, to chyba najmniej szkodliwe co dosypują do amph.
Glukoza, siarczan magnezu, etopiryna... Z takich hardcorowych to słyszałam o strychninie (trutka na szczury xD) ale, chuj wie, ile w tym prawdy. podobnież donosowo nic Ci się nie stanie, gorzej jak przygrzejesz :P
a tak w ogóle to jest cały dział o tym :P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.