Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Od ponad roku regularnie chodzę na siłkę około 3/4x tygodniowo, ale ostatnio zmieniłam pracę i borykam się z problemem braku energii na wykonanie treningu. Codziennie wstaję przed 5 i wychodzę z pracy po 15. Po treningu bez względu na poziom zmęczenia ciężko mi się zasypia w związku z czym optymalne godziny treningowe to 16-19, ale często po pracy jestem tak wyczerpana, że brakuje mi sił na wykonanie całego planu. Przedtreningowe shoty niewiele mi pomagają, bo cały dzień latam na dość sporej dawce kofeiny w związku z czym moja tolerka jest wysoka. Co więcej doszłam do momentu w którym pomimo diety i regularności ćwiczeń moje wyniki się nie poprawiają a waga stoi w miejscu. Zaczęłam interesować się różnymi formami dopingu, no a wiadomo nikt się tak nie zna na wszelakich substancjach jak to my ćpunki. Są tu może jakieś panie, które miały doświadczenie z substancjami wspomagającymi wyniki sportowe? Zależy mi na tym, żeby kuracja nie oddziaływała znacząco na zwiększenie mojego poziomu testosteronu, nie rozjebała mi barwy głosu itd. Chciałabym wiedzieć jak bardzo jakieś SARMy czy inne substancje wpłyną na moją gospodarkę hormonalną, jakie szkody w organizmie mogą spowodować i po jakim czasie, zanim zdecyduje się na ewentualną kurację. Szukam najlepiej jakiegoś spalacza, który da porządnego kopa i focus. 25 lat, ważę 58kg i mam 168cm wzrostu.
𝕹𝖎𝖈𝖔𝖉𝖊𝖎𝖓𝖊
  • 510 / 111 / 0
Sarmy nie są przebadane, nie wiadomo jakie są uboki po nich.

Najlepszy doping to spanie, leżenie i jedzenie.

Jakie są w ogóle Twoje cele?

3x w tyg jeśli nie możesz zrobić to na jakiś czas zmniejsz intensywność.
  • 5 / / 0
Wiem, że SARMy to grząski grunt dlatego pytam użytkowników o doświadczenia, w ciemno nie będę nic ładować. Zresztą może to być też SAA, bądź jakiekolwiek nieamfetaminowe środki dające kopa na trening. Trenuję od lat kick-boxing i teraz mam takie marzenie o maratonie, ale wydolnościowo cieżko. Mój priorytet to bodybuilding, z tym że nie chodzi o jakieś mocne rzeźbienie tylko ładne ukształtowanie sylwetki. Mam wyznaczony cel i termin wykonania w związku z czym nie chcę pozwalać siebie na zmniejszenie intensywności treningów bo będzie się to wiązało z odkładaniem w czasie moich zamierzeń.
𝕹𝖎𝖈𝖔𝖉𝖊𝖎𝖓𝖊
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.