Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 125 / 4 / 0
Witam widziałem temat apteki za granicą, ja celuje tu tylko w kodę i bardziej w dostawę do pl. Czy są na to szansę? nie wiem mam nadzieję że tak. Przy obecnej cenie i dostępności kody jest nie ukrywajmy ciężko. Zapraszam do dyskusji. Od siebie mogę powiedzieć
- Niemcy wszystko na receptę
-Holandia to samo
-Czechy to samo
-Ukraina to samo (nie wiem jak w czasie wojny, może ktoś podpowie)

Fuzja - D5

Zagapiłem się proszę i przeniesienie do działu- kodeina
  • 377 / 113 / 0
Zamawianie z za granicy nawet jeżeli możliwe ( bo w Polsce nie wysyłają ) to raczej wyjdzie Ci drożej . Ja się nigdy nie spotkałem żeby nie mieli kody w aptece , więc nie wiem o co chodzi z tą dostępnością.
"Life pain always sexy"
  • 1531 / 395 / 13
Jeżeli nie zamawiasz w ilościach hurtowych to jest to pomysł wręcz idiotyczny, z ekonomicznego jak i prawnego punktu widzenia. Ceny preparatów z kodeiną w krajach zachodnich są albo na tym samym poziomie albo niewiele droższe niż w Polsce i nikt normalny nie będzie ryzykował wysyłania kilku(dziesięciu) opakowań pocztą czy kurierem na bardzo prawdopodobny przypał, o wyjebkach nie wspominając. Jak jest ci ciężko finansowo, to lepiej się zaopatrzyć w hel.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 125 / 4 / 0
Co codamol stał np 30x8mg za 2,50£ albo był jakiś syrop ze sporą ilością za 5£ chyba więc nie wiem czy takie ceny z kosmosu a komu się chce latać po 3-4 aptekach lepiej by było kupić większą ilość odrazu
  • 377 / 113 / 0
Z resztą jest zakaz handlu lekami bez zezwolenia, a kodeina sama w sobie jest nielegalna w Polsce ( poza lekami o określonej jej ilości bez recepty oraz lekami na receptę ) raczej nikt nie będzie tego sprzedawał bo to dla niego też by było nie opłacalne chyba że po jakichś wielokrotnych przebitkach cen
"Life pain always sexy"
  • 1531 / 395 / 13
27 sierpnia 2023dasmoker pisze:
Co codamol stał np 30x8mg za 2,50£ albo był jakiś syrop ze sporą ilością za 5£ chyba więc nie wiem czy takie ceny z kosmosu a komu się chce latać po 3-4 aptekach lepiej by było kupić większą ilość odrazu
Zależy od apteki. Najtaniej do tej pory znalazłem za £2.80, najdrożej za £4 ale regulacje są takie same tzn więcej niż jednej paczki nie sprzedadzą a dodatkowo pytania z dupy po co na co. Trochę to męczące za preparat 32 x 8mg/500mg parasyfu ale zawsze wtedy mówię, ze mnie ząb boli. Preparaty o większej mocy tylko na receptę. Co najśmieszniejsze, kątem oka dostrzegłem, że Antidol można nabyć (chyba niezbyt legalnie) w polskich sklepach za bodajże £8 - żerowanie na sentymentach.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 553 / 117 / 0
W 'polskich sklepach' w Hadze też Thiocodin i Acodin dostaniesz. Cena za opakowanie w sam raz dla osoby zamierzającej przystopować - 10€
  • 4477 / 711 / 2198
Thio i Aco widziałem też w masakrycznie wysokiej cenie w Hadze (ulicy nie pamiętam niestety), za jakoś 11,50€, jeżeli pamięć mnie nie myli. Więc to jeszcze więcej, niż Ty piszesz. I to było niestety jakiś czas temu.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 9 / / 0
a jak sytuacja z syropami kodeinowym bez recepty na wegrzech (konkretnie w budapeszcie) ? dostane tam jakis w pierwszej lepszej aptece czy musze sie zaopatrzyc w polsce w thiocodin albo toseinke od vendorow? :P
  • 553 / 117 / 0
22 listopada 2023deadmau5 pisze:
Thio i Aco widziałem też w masakrycznie wysokiej cenie w Hadze (ulicy nie pamiętam niestety), za jakoś 11,50€, jeżeli pamięć mnie nie myli. Więc to jeszcze więcej, niż Ty piszesz. I to było niestety jakiś czas temu.
Gwoli ścisłości miałem na myśli kwiecień tego roku.
Być może kojarzysz...Groszek XXL
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.