- Niemcy wszystko na receptę
-Holandia to samo
-Czechy to samo
-Ukraina to samo (nie wiem jak w czasie wojny, może ktoś podpowie)
Fuzja - D5
Zagapiłem się proszę i przeniesienie do działu- kodeina
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
27 sierpnia 2023dasmoker pisze: Co codamol stał np 30x8mg za 2,50£ albo był jakiś syrop ze sporą ilością za 5£ chyba więc nie wiem czy takie ceny z kosmosu a komu się chce latać po 3-4 aptekach lepiej by było kupić większą ilość odrazu
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
22 listopada 2023deadmau5 pisze: Thio i Aco widziałem też w masakrycznie wysokiej cenie w Hadze (ulicy nie pamiętam niestety), za jakoś 11,50€, jeżeli pamięć mnie nie myli. Więc to jeszcze więcej, niż Ty piszesz. I to było niestety jakiś czas temu.
Być może kojarzysz...Groszek XXL
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.