Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 125 / 4 / 0
Witam widziałem temat apteki za granicą, ja celuje tu tylko w kodę i bardziej w dostawę do pl. Czy są na to szansę? nie wiem mam nadzieję że tak. Przy obecnej cenie i dostępności kody jest nie ukrywajmy ciężko. Zapraszam do dyskusji. Od siebie mogę powiedzieć
- Niemcy wszystko na receptę
-Holandia to samo
-Czechy to samo
-Ukraina to samo (nie wiem jak w czasie wojny, może ktoś podpowie)

Fuzja - D5

Zagapiłem się proszę i przeniesienie do działu- kodeina
  • 377 / 113 / 0
Zamawianie z za granicy nawet jeżeli możliwe ( bo w Polsce nie wysyłają ) to raczej wyjdzie Ci drożej . Ja się nigdy nie spotkałem żeby nie mieli kody w aptece , więc nie wiem o co chodzi z tą dostępnością.
"Life pain always sexy"
  • 1535 / 395 / 13
Jeżeli nie zamawiasz w ilościach hurtowych to jest to pomysł wręcz idiotyczny, z ekonomicznego jak i prawnego punktu widzenia. Ceny preparatów z kodeiną w krajach zachodnich są albo na tym samym poziomie albo niewiele droższe niż w Polsce i nikt normalny nie będzie ryzykował wysyłania kilku(dziesięciu) opakowań pocztą czy kurierem na bardzo prawdopodobny przypał, o wyjebkach nie wspominając. Jak jest ci ciężko finansowo, to lepiej się zaopatrzyć w hel.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 125 / 4 / 0
Co codamol stał np 30x8mg za 2,50£ albo był jakiś syrop ze sporą ilością za 5£ chyba więc nie wiem czy takie ceny z kosmosu a komu się chce latać po 3-4 aptekach lepiej by było kupić większą ilość odrazu
  • 377 / 113 / 0
Z resztą jest zakaz handlu lekami bez zezwolenia, a kodeina sama w sobie jest nielegalna w Polsce ( poza lekami o określonej jej ilości bez recepty oraz lekami na receptę ) raczej nikt nie będzie tego sprzedawał bo to dla niego też by było nie opłacalne chyba że po jakichś wielokrotnych przebitkach cen
"Life pain always sexy"
  • 1535 / 395 / 13
27 sierpnia 2023dasmoker pisze:
Co codamol stał np 30x8mg za 2,50£ albo był jakiś syrop ze sporą ilością za 5£ chyba więc nie wiem czy takie ceny z kosmosu a komu się chce latać po 3-4 aptekach lepiej by było kupić większą ilość odrazu
Zależy od apteki. Najtaniej do tej pory znalazłem za £2.80, najdrożej za £4 ale regulacje są takie same tzn więcej niż jednej paczki nie sprzedadzą a dodatkowo pytania z dupy po co na co. Trochę to męczące za preparat 32 x 8mg/500mg parasyfu ale zawsze wtedy mówię, ze mnie ząb boli. Preparaty o większej mocy tylko na receptę. Co najśmieszniejsze, kątem oka dostrzegłem, że Antidol można nabyć (chyba niezbyt legalnie) w polskich sklepach za bodajże £8 - żerowanie na sentymentach.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 553 / 117 / 0
W 'polskich sklepach' w Hadze też Thiocodin i Acodin dostaniesz. Cena za opakowanie w sam raz dla osoby zamierzającej przystopować - 10€
  • 4478 / 712 / 2198
Thio i Aco widziałem też w masakrycznie wysokiej cenie w Hadze (ulicy nie pamiętam niestety), za jakoś 11,50€, jeżeli pamięć mnie nie myli. Więc to jeszcze więcej, niż Ty piszesz. I to było niestety jakiś czas temu.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 9 / / 0
a jak sytuacja z syropami kodeinowym bez recepty na wegrzech (konkretnie w budapeszcie) ? dostane tam jakis w pierwszej lepszej aptece czy musze sie zaopatrzyc w polsce w thiocodin albo toseinke od vendorow? :P
  • 553 / 117 / 0
22 listopada 2023deadmau5 pisze:
Thio i Aco widziałem też w masakrycznie wysokiej cenie w Hadze (ulicy nie pamiętam niestety), za jakoś 11,50€, jeżeli pamięć mnie nie myli. Więc to jeszcze więcej, niż Ty piszesz. I to było niestety jakiś czas temu.
Gwoli ścisłości miałem na myśli kwiecień tego roku.
Być może kojarzysz...Groszek XXL
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.