Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Szukam informacji o Sanandze gdyby ktoś miał jakieś doświadczenia i chciał się podzielić.
Mam krople Katukina mild, poza silnym pieczeniem oczu trwającym około minuty nie zauważam żadnych efektów (5 dni stosowania),
Ponadto, natychmiast po zakropieniu mam bardzo silne łzawienie, które prawdopodobnie rozwadnia/wypłukuje krople.
Jakieś porady odnośnie stosowania?
Zgodnie z opisem zalet powinno być naprawdę wiele, począwszy od wyostrzenia wzroku i koncentracji po uspokojenie, zwiększoną intuicję czy wręcz uwolnienie blokad energetycznych.
Czy ktoś coś takiego odczuł faktycznie i wie jak pracować z Sanangą żeby wydobyć te właściwości? A może wersja mild jest po prostu za słaba?
Masz na myśli Chiri Sananga?
Podobno świetna roślina, będę testował, zainspirował mnie do tego ziomek z tego filmiku:
https://youtu.be/OCethMIy1do
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.