Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
Pierwsza pytanie w co zaopatrywać organizm w jakie witaminy podkreślę ze mam cewnik silikonowy i z początku przytykal mi się.
Jak pic na sile ja podczas ciągu stałe zapominam o nawadnianiu organizmu co ma skutki strasznie ciemnego moczu prosze o jakieś rady poZDRówki 5!
Powód: przeniesiono do właściwego działu
Preparaty podejrzewam te same co dają na tych całych "bufetach kroplówkowych". Polecam zainteresować się tematem.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
10 czerwca 2022Jony1312 pisze: Siemanko wszystkim może i głupie pytanie ale do rzeczy jestem osoba na wózku inwalidzkim jestem tetraplegikiem z góry prosze o nie umoralnianie mnie ze po co furam itd.
Pierwsza pytanie w co zaopatrywać organizm w jakie witaminy podkreślę ze mam cewnik silikonowy i z początku przytykal mi się.
Jak pic na sile ja podczas ciągu stałe zapominam o nawadnianiu organizmu co ma skutki strasznie ciemnego moczu prosze o jakieś rady poZDRówki 5!
A co do picia - sok pomidorowy, wody wysokimi realizowane typu JAN, Slotwinka tylko do tego trzeba jeść bo tak to wszystko wysikasz razem z tymi minerałami co to powinieneś uzupełnić.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.