Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
Jestem nie cały dzień po mefieniu (około 3g na 2 osoby) 8 godzin po ostatniej kresce udało mi się zasnąć z pomocą hydroksyzyny i obudziłem się z gorączką 38,4, zatkanym nosem (ale to logiczne
Zastanawiam się,czy to możliwe,że są to obajwy zwały? Szczerze wątpię,ale nadal mam lekkie wątpliwości czy zaczynać się już faszerować lekami na przeziębienie. Narazie lecą witaminy w dużych dawkach.
EDIT. Pomyślałem, że nie będę zakładał nowego tematu,bo po co.
Jeśli okaże się, że to grypa,jak działa mj podczas takiej choroby? Mam tylko jedno wspomnienie kiedy paliłem przy gorączce i dużo bardziej zacząłem czuć "ciepło". Są jakieś przeciwwskazania do palenia przy przeziębieniu?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.