Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Wszyscy wiemy, że przy psychodelikach taka terapia sprawdza się wyśmienicie. Dysocjanty są niemniej terapeutyczne o czym świadczyć może wprowadzenie chociażby esketaminy na rynek.
W związku z tym:
Czy widzicie potencjał terapeutyczny? - motywacja, wyłączenie lęków, pożegnanie się z depresją
Czy dłuższe stosowanie takich dawek, wiąże się ze skutkami ubocznymi jak przy tych rekreacyjnych?
Zapraszam do dyskusji.
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
"Rutyna to rzecz zgubna "
12 stycznia 2021PogromcaDzików pisze: Przecież był już ten temat poruszany dawno. Dlaczego nie używacie wyszukiwarki, tylko zakładacie nowe tematy? microdosing-dxm-t45940-10.html
Mi szczerze ani jeden stan ani drugi nie odpowiada do końca. W dłuższym działaniu dyso po czasie czułem się pustym człowiekiem który idzie w stronę humanoida.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nieliniowe myslenie, wyrwanie sie z wlasnych przekonan że cos mi sie nie chce lub po co to robic
Dzialam, żyje, uśmiech na japie sie trzyma, gadka tez
Zawsze dorzucam sniff kofeiny +/- do 100mg pozniej jeszcze jakas kawa/enerdRZi drink w ciagu dnia ale odradzam ten miks jesli nie znasz swojego organizmu i mixow tego typu ponieważ dex sam juz cisnienie podnosi
Po 90mg + kofeina speed prawie jak po fecie ale o niebo przyjemniejszy
Co ciekawe od 7 lat mam dd i po DXM czuje sie lepiej mimo ze podbija moja codzienna dysocjacje ktora zaznacze mam nawet bez brania czegokolwiek
-----------------------------------------
poszedłem do kuchni i przez chwilę miałem odczucie ciekłokrystalicznego LSD czy innego psychodelika, chodzi o to że myślałem że już po fazie, ale jeszcze w stanie psychodelicznym zamieniłem parę zdań ojcem, ..........i tym sposobem zaraz Teleekspres..........
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.