Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1577 / 543 / 0
temat przeniesiony do odpowiedniego działu - nie ogranicza sie jedynie do konopii ~czoug

Jak w tytule 😆

Ja zaczynam.

1. Nosiłem temat ciągle przy sobie, do pracy, do szkoły, wszędzie, bo mieszkałem na stancji u bardzo dziwnych ludzi i mocno bałem się trzepania pokoju i wzywania policji. A ze byłem młody i poschizowany, to na nic pomysły, żeby np zawinąć w jakiś papier i wrzucić do śmietnika, albo paczką gum z woreczkiem strunowym niwelować zapach.

2. Pierwsze kilka bakań w życiu nie umiałem się zaciągać, tj po prostu wciągnąć dym z jamy ustnej do płuc. Żaden kurwa kretyn nie powiedział mi, że o to chodzi, więc kminiłem nad tym zaciąganiem. A ze sam też byłem kretynem, to nie rozkminiłem. Połykałem dym, pytałem ich jak to się robi, a oni nie mówili nic poza tekstami w stylu "po prostu się kurwa zaciągnij".

Ja zaś byłem przekonany, że zioło na mnie nie działa. Nie wiedziałem, że z bongiem będzie inaczej XD więc na pierwsze "zaciągnięte" palenie w życiu poszły 3 strzały z gigantycznego bonga, wypaliłem jakoś 0.6g w trzech porcjach na jeden wdech. Mając około 16 lat? Potem miałem pierwszy i najgorszy bad trip w życiu. Fizycznie potem miałem 2-3 gorsze, ale psychicznie było okej. Wtedy miałem może za sobą jedyne 10-20 piw. Chyba zaraz opowiem na NG 😆 w każdym razie, widzicie do czego prowadzi darcie mordy "po prostu się zaciągnij" zamiast powiedzieć "ściągnij powietrze ustami po tym, jak oderwiesz od nich lufkę"

3. Turbo zjarany czytałem [h] kilka lat temu, potem rano wstałem i skojarzyłem fragment o rozpuszczaniu się kanna w tłuszczach. Niestety nie skojarzyłem, że było tam więcej rzeczy do zrobienia XD i uwaga, kurwa, hit:
Wypiłem jakieś 30ml oleju, wziąłem (ciągle ostro zjarany 😆) łyżkę z kilkoma topkami, zalałem je olejem, zjadłem to i popiłem kolejnymi 30ml.

Mam nadzieję, że ktoś mnie przebije
  • 12481 / 2425 / 0
W tym roku jarałem lolki na dworcu PKS podczas postoju (ochrona zwróciła mi uwagę i kazała iść "z tym" tam - pokazali palcem na miejsce na uboczu). Dzień później jarałem pod Okęciem, ale tylko jakiś kloszard chciał kasę.

Kiedyś na nartach chciałem opłacić karnet.... workiem zioła (oczywiście nieświadomie i zjarany). W grubych rękawiczkach nie rozpoznałem, że wyciągam z kieszeni worek, a nie banknoty... Mina baby za ladą bezcenna...

Raz na studiach spotkałem kolegę, który akurat przyjechał do Krakowa. Miałem przy sobie zioło więc zaproponowałem spalenie lufy. Z braku lepszego miejsca i pośpiechu, nabicie i konsumpcja odbyły się normalnie na chodniku wśród ludzi... (wiem, genialne ;))
  • 13 / / 0
Przyczyna: Błąd nowicjusza
Fizjologia: Krótki staż, mała tolerancja
Działanie: Spalenie 3 luf na raz bo kolega obok powiedział ze to jest to słabsze bo coś tam coś tam.
Efekt
I faza: Zyganie przez pierwsze 30 minut,
II Faza: Kur.. umieram....
III faza: Spanko,
IV Faza: Ja chcę jeszcze raz!
  • 0 / / 0
Na początku mojej przygody nie wiedziałem że zapach będzie mocno wyczuwalny xD
Spoiler:
  • 127 / 18 / 0
Jak wjechał pierwszy raz mefedron to myślałem ,że jak legal to jakaś mocniejsza kofeina więc przyjebałem może z 400 mg. O ja pierdole !!! Modiłem się do matki boskiej fatimskiej, papieża, dalajlamy czy nawet tych kurwa allachów arabów jebanych żebym przeżył
Uważaj jak tańczysz :liść:
  • 347 / 74 / 0
Podobnie tak jak kolega wyżej również na pierwszy raz spaliłem 3 lufy.
Pierw spaliliśmy po lufie, chłopakom zaczyna sie bania a ja nic, wiec stwierdziliśmy ze wypale jeszcze jedna lufe sam - nic. Przy paleniu trzeciej lufy weszła mi niezła pizda aż upuściłem lufe. Faza nieziemska.
  • 54 / 8 / 0
Ja sie najadlem ciastek w jeden wieczor, a rano mialem jechac w trase. Gdy obudzilem sie rano to bylem prawie tak samo ujebany jak kiedy kladlem sie spac, musialem wziac l4 bo sie balem jechac samochodem xDD
  • 3455 / 555 / 2
Lata 2016-17 chyba. Już późno po tym jak wszedł mef jeszcze sprzed delegalu pocztą er ce.

Jako że z mefem nie miałem nigdy nic wspólnego a weszedł właśnie legit prawilny 3 mmc. Te czasy.

Pierwszy sniff WOAAAA banan na ryju i ta nieziemska euforia wbijająca w fotel i przebijająca wszystko. Do dziś uliczna fetka od seby z osiedla kryje się przy moich ilościach wciągania i wysokości euforii 3 mmc.

Odlot jakich mało. Prócz mefa czy tam 4 mmc z tego co sie orientuje 3 mmc był dla mnie przepotężny do dziś miło wspominam. Z chęcią bym wciągnął. A wciągałem go sporo bo i po 10 g za tanioche potrafiłem zjeść.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 1 / 0
Ja praktycznie przypałów nie miałem, zwykle jarałem sam i w domowym zaciszu. Dekade temu w technikum postanowiłem pierwszy raz w życiu zajarać, a że nic na ten temat nie wiedziałem to zrobiłem to przed testem z fizyki. Wypaliłem 2 wielkie gibony, więc nie byłem w stanie nic napisać. Jak babka spytała się mnie czy dobrze się czuje to odpowiedziałem "obecny"
Ostatnio zmieniony 17 września 2021 przez Gustaw94, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 41 / 3 / 0
Moja pierwsza IVauka była przeciwnie do obiegu krwi, brawo
Metal to najwyższa forma muzyki
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...