27 listopada 2020hval pisze: Jak tam zbieranko na Warmińsko-mazurskim, komuś się udało?A czy wcześniej udawały Ci się zbiory w tym regionie? Pytam z ciekawości, bo kilka razy się rozglądałem i jak dotąd nie udało mi się znaleźć żadnej miejscówki. Zresztą, wczoraj nad ranem było nawet -5 oC przy gruncie, więc w tym sezonie i tak już chyba po ptokach. Z grzybami leśnymi też było słabo w tym roku.
Ja tam nie miałem w tym roku czasu by se spojrzeć.
Bony na grzybony - sezon 2020
Moderatorzy: Magiczny Ogród, Psychodeliki
Poradnik Uliczne BHP – przykłady sytuacyjne
Czym jest „Uliczne BHP”? Jest to umowna i potoczna nazwa na wspólne określenie zasad, według których poruszamy się w publicznej przestrzeni. Są to wewnętrzne wzorce dotyczące naszego prywatnego bezpieczeństwa. Stworzone samodzielnie bądź grupowo, w oparciu o okoliczną sferę działań. Ustalone przez nas i srodze przestrzegane. Jest to kawałek teorii, który stosowany w praktyce odczuwalnie zwiększa szanse na uniknięcie przykrych sytuacji.Dziwnie się zachowywał, w samochodzie miał narkotyki i figurkę Jezusa
Na jednej z ulic Krzyża Wielkopolskiego (powiat czarnkowsko-trzcianecki) zatrzymano do kontroli audi. Jego kierowca był bardzo nerwowy i wyraźnie unikał kontaktu wzrokowego z funkcjonariuszami."Banjhakri is the forest shaman and if You want to contact him you need to put some alcoholic offerings in front of the forest." na H od 28.09.2007
Na czacie siedzi 1981 uczestników Wejdź na czata