Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 57 / 10 / 0
Czy mieliście kiedyś jakieś problemy z policją w sensie, ze to oni nie przestrzegali zasad typu zostaliście uderzeni czy pobici lub inne?
Ja tam kilka razy byłem na komendzie ale maks to jakieś chamskie odzywki, krzyki, to że co trzeci wyraz to kurwa to nie muszę chyba pisać ale też sam nie wchodziłem w głębszą dyskusje a i sprawy to były o pietruszkę, które i tak były umarzane więc i tak na za dużo sobie pozwalali.
A wy jakie mieliście przygody?
  • 2198 / 715 / 0
Nie moja "przygoda" ale chłopak zgarnął wpierdol od dwóch mundurowych. Chodziło o kradzieże, próbował uciekać ale bez większego problemu go złapali. Nie stawiał dalej oporu z tego co mi wiadomo, ale panowie i tak prewencyjnie go trochę obili. Dawno temu to już było i niewielkie miasto, sądzę że obecnie z takimi odpałami to wygląda inaczej.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1974 / 528 / 0
Ja miałem sporo historii ale chuj z nimi, raz psy przy mnie oficjalnie gadali, że nie ma co palić to wciągniemy hehe a typ miał wyjebane źrenice i napady agresji, wyzywał mnie od pojebów bo w papierach miałem, że leki mam brać na dołku, zrobiłem ich w chuja z dawkowanie i najadałem się miansy z alprą przesypiając cały pobyt na dołku, nawet sprawdzali czy żyje jak spałem. %-D

No i jak siedziałem w pokoju na przesłuchaniu to zajebany alprą przysypiałem na krześle więc typ podszedł i zajebał mi pięścią w głowę, zacząłem krzyczeć coś, że dawaj cwelu jeszcze raz i znowu mi zajebał a ja po chwili znów zasnąłem, takie to przesłuchanie wesołe. :cojest:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.