Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Na wi-fi problem nie występuje.
Mój telefon to IPhone 6S a operator to Orange.
Wydaje mi się że jest to jakaś blokada od Orange ale nie do końca wiem gdzie uderzyć.
Spotkał się ktoś z takim problemem lub wie jak go rozwiązać?
Powód: poprawiono brzmienie tematu
Kurde przeglądałem wiele razy ten temat i opcja z cloudflare musiała mi umknąć
Jeszcze tak zapytam z ciekawości, czy bardzo ogranicza to prędkość internetu?
Używać tego ciagle czy tylko jak mam problem z wejściem na strony typu hyperreal?
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoją odpowiedzią - wycięto cytat. | STR88
Też Orange
Na wifi hyper działa
Jednak na danych nie://
@Nieznana00, a sprawdziłaś moją odpowiedź? Orange blokuje Hyperreal, musisz zmienić DNS, wyżej masz link do poradnika.
[/quote]
Dzięki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.