Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 42 / 3 / 0
MPHP-2201, kolejny analog AM-2201

[ external image ]

methyl (1-(5-fluoropentyl)-1H-indole-3-carbonyl)phenylalaninate

Życzę smacznego, dostępne w ofercie jednego z vendorów, lecz z nieprawidłowym wzorem strukturalnym na stronie tegoż vendora. No cóż.
Ja się do testów nie palę.

Opinie szwedów na flash'u: https://www.flashback.org/t2944125

potłumaczyłem troche googlem:
"I ordered 1g of this and mixed out with ~ 70g, it worked great. It gave a nice, very cannabis-like high that was appreciated by those who smoked it. You got that comfortable weight in your head and it felt good. "

Prócz tego że mj-like piszą, że krótko działa, szybko wzrasta tolerancja. Nie sieje rozpierdolu. POWTARZAM JEDNAK ŻE TEGO NIE TESTOWAŁEM, więc nie mam pojęcia jak to działa.
Uwaga! Użytkownik pierunskimixer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
dziwne, ze nikt ani jednej recenzji nie napisał.
jest to dowodem jaką słabą społeczność syntetycznych kanna mamy w PL %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.