Triazolowy analog nitrazepamu, także jest silniejszy, ale kosztem czasu działania. Działa od 5 do 10 godzin[1].
Dawkowanie[1]:
Lekko: 0.5-1mg
Średnio: 1-2mg
Mocno: 2-3mg+
Czyli coś pomiędzy flunitrazolamem, a nitrazepamem.
Nitrazepam to benzodiazepina o silnej komponencie nasennej, także i tutaj najpewniej będzie podobnie.
Strukturalnie różni się od klonazolamu jedynie brakiem chloru na benzenie.
Cóż, mam to w rękach, spodziewajcie się relacji z mojej strony w najbliższym czasie
[1] - Według TripSite.
i coś mi się wydaje, że pomimo nazwy nitra to nie ma za bardzo wiele wspólnego jesli chodzi o działanie z nitrazepamem.
27 kwietnia 2018STR88 pisze: Nitrazolam.svg.png
1-methyl-8-nitro-6-phenyl-4H-[1,2,4]triazolo[4,3-a][1,4]benzodiazepine
Triazolowy analog nitrazepamu, także jest silniejszy, ale kosztem czasu działania. Działa od 5 do 10 godzin[1].
Dawkowanie[1]:
Lekko: 0.5-1mg
Średnio: 1-2mg
Mocno: 2-3mg+
Czyli coś pomiędzy flunitrazolamem, a nitrazepamem.
Nitrazepam to benzodiazepina o silnej komponencie nasennej, także i tutaj najpewniej będzie podobnie.
Strukturalnie różni się od klonazolamu jedynie brakiem chloru na benzenie.
Cóż, mam to w rękach, spodziewajcie się relacji z mojej strony w najbliższym czasie)
[1] - Według TripSite.
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
No nic. Poszukam, może kupię, ale chyba najpierw poczekam na wstępne opinie. Z tym szukaniem będę miał chociaż zajęcie na wieczór.
Jeszcze tyle testów flu-alpry muszę zrobić, a tu takie nowości :)
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
Aplikowałem po 24:00. Chyba ciut przy dużo...
Bo chyba teoretycznie ma być 5x mocniejszy od nitrazepamu więc 2-3mg nitrazolamu to eqivalent 12-15mg nitrazepamu, a to nie jest jakaś duża dawka.
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
@Cold Steel - tak - przypierdalasz się :-)
Równorzędnie z innym kolegą doświadczonym w tematach benzo testujemy specyfiki te sam od tego samego Vendora. Niebawem pewnie wrzuci coś od siebie i będziecie mieli dwie niezależne opinie :-)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).