2 dni temu wrzuciłem 16 tabsów i od wczoraj sram miękką kupką wraz z żółtą mazią, napierdalał mnie rano żołądek, a teraz trochę wątroba.
Czuję, że poradzę sobie dłuższy czas bez ćpania, więc zapytam tylko czy wystarczy to, że przestanę, czy poradzicie mi coś na oczyszczenie bebechów?
Mam na myśli jakieś suplementy, ziółka i inne tego typu specyfiki :huh:
The dream is gone
Popijalem tym co było, colą dosyć często
Byłoby dobrze rzucić to w pizdu, ale przegrywam, bo często w taki sposób zabijam nudę wieczorem :nuts:
Poobserwuj następne 2-3 dni, zbadaj wątrobę. Suplementuj się esselivem.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.