Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 827 / 253 / 0
post3544212.html#p3544212
Super mix, ostatnio brałem. Nie wydłuża fazy bo 2C-B to psychodelik, więc bania jest zupełnie inna. Jeżeli brałeś psychodeliki i czujesz się na siłach to ja polecam nexusflipa nawet jeśli to twój pierwszy raz z 2C-B. Jak nie masz doświadczenia to zjedz osobno i się zapoznaj.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 34 / 2 / 0
Pytanie
Nazwa: nie wiem
Kolor: blado żółte
Kształt: okrągłe, płaskie
Logo: dwie wiśnie z listkiem
Gdzie kupione: pomorskie
Kiedy kupione: czerwiec
  • 2 / / 0
Wie ktoś coś na temat tych piguł?
Nazwa: Faraon
Kolor: Fioletowy
Kształt: Głowa lwa/faraona
Logo: Faraon
Kiedy kupione: czerwiec

Nazwa: Bowser
Kolor: niebieski
Kształt: smok z Mario
Logo: Bowser
Kiedy kupione: maj
  • 22 / 5 / 0
Pytanie
Nazwa: Mitsubishi
Kolor: Szary w ciemne centki
Kształt: Okrągłe
Logo: Mitsubishi
Gdzie kupione: Trójmiasto
Kiedy kupione: Wiosna 21'
Dodatkowe komentarze: Rozpierdalają się w pył od dotyku

Co to może być?
  • 153 / 14 / 0
Witam po dłuższej przerwie 😀

Nazwa: kenzo
Kolor: ciemny granat
Kształt: łeb lwa czy tam tygrysa
Logo: z tyłu podziałka i napis kenzo, z przodu morda lwa/tygrysa
Gdzie kupione: kujawsko-pomorskie
Kiedy kupione: czerwiec 2021
Dodatkowe komentarze: miał ktoś do czynienia? Mają dziwny zapach
  • 669 / 10 / 0
Znacie takie?
Kolor: zielone
Kształt: cylindryczne ok 5 mm średnicy
Logo: litera M w kwadratowym obrysie, rewers wybite 30. Wyglądają jak podbróba oxycontinu 😁
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 1 / / 0
punishery 300mg dobry pomysł na 1raz?
Nazwa: Punisher
Kolor: złote
Kształt: trojkat
Logo: Czacha
Gdzie kupione: warszawa
Kiedy kupione:lipiec
  • 1 / / 0
Nazwa : Fhigel
Logo : figle
Kolor : Pomarańczowe
Kształt : kwadrat z zaokrąglonym końcem
Kupione : Z Holandii
Branie : doustnie
Opis : Wziąłem z ziomkiem po jednej o 00:55 i pizło około o 2 i faza ostra mocne figle nam płatała strasznie szybko czas zleciał trzymało 3 godziny
  • 1 / / 0
Witam! Kupiłam dziś trzy piguły, niby dobre, mają rzekomo 200mg, nie próbowane jeszcze, nie ma na nich zupełnie nic, są białe i okrągłe, przedzielone na jednej stronie jakby krzyżem. Brał to ktoś? Bezpieczne? Niżej podsuwam fotę. Niemniej, nie przypomina to żadnych tabsów z którymi kiedykolwiek miałam do czynienia.
https://justpaste.it/90p1g
  • 2 / / 0
11 lipca 2021GiveMeHeaven pisze:
Witam! Kupiłam dziś trzy piguły, niby dobre, mają rzekomo 200mg, nie próbowane jeszcze, nie ma na nich zupełnie nic, są białe i okrągłe, przedzielone na jednej stronie jakby krzyżem. Brał to ktoś? Bezpieczne? Niżej podsuwam fotę. Niemniej, nie przypomina to żadnych tabsów z którymi kiedykolwiek miałam do czynienia.
https://justpaste.it/90p1g
Bardzo dziwne..wygląda jak wał z apteki jakiś nwm.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.