Analog fenterminy zamiast aminy ma morfoline podstawiona ,dawniej z Indonezji vendor juz pewnie pod inna nazwa handlujacy zaproponowal mi kilka wariacji pochodnej fenterminy z pierscieniem morfoliny zamiast aminy,ketonowa wersje czyli podwojnym wiazaniem tlenu i morfolina N-O zamiast aminy ,oraz na 4 podstawniku z siarka na benzenie ewentualnie tak jak wczesniej tyle ,ze ketonowa wersje tego samego jakby bylo ,,za mocne w badaniach "
A takze morfolinowa wersje katynonu analogicznie w miejsce jak wyzej morfoline zamiast aminy
Niestety wtedy byly lepsze rzeczy do badan naukowych,teraz gdy po moklo wraca mi pamiec zdecydowalem ,ze napisze i zapytam kompetentnych z forum hyperreal jako ,ze moja ciekawosc zaczela mnie zjadac. Nazwal to tez morfolinotermina.
Z gory dziekuje za posty lub cokolwiek pod katem naukowym i przypuszczen oczywiscie nie namawiam do wprowadzenia czy innych rzeczy tak jak inne moje tematy z punktu naukowego,biochemicznego ,hipotycznego i teoretycznego.
Moze jakis post pojawi sie hmm :hug:
Bedzie
Toksyczna powyzej 160mg/kg/ m/dzien.
Zdecydowanie dopamina powinna przewazac ,serotonina,noradrenalina.
Prawdopodobnie iMAO-A
Dzialac moze tez antybakteryjnie w mniejszych dawkach.
Prosze o scalenie.
Patrzac na strukture zwiazek ten moze byc uznany za podstawiony katynon.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.