I problem jest w tym, że od tygodnia jestem rozjechany psychicznie. Pierwsze 4 dni to zupełny brak energii i myśli tylko o wciąganiu; teraz co prawda wróciły siły psychiczne, ale nie mam zupełnie koncentracji, motywacji, gorzej mi się myśli. Jakbym nagle zgłupiał, stał się kimś innym, a to u mnie wielki problem, bo studiuję. Nie wiem trochę co robić, boję się że wpadłem bezpowrotnie w ten klimat i zostało mi kilka miesięcy ćpania a potem złoty strzał. Może przesadzam, ale takie mam teraz myśli.
W poniedziałek idę do psychiatry (leczę się na chad/borderline) i na pewno mu o tym powiem. Zastanawiam się tylko, czy macie może podobne doświadczenie i czy jakieś leki/nootropy mogłyby mi pomóc. Jeśli ktoś coś zna, to błagam o pomoc, żebym mógł zasugerować lekarzowi.
Myślicie że to możliwe, że w 5 dni zniszczyłem sobie mózg?
Kiedyś pisałem - zjazd po HEXie jest okrutny. Najpierw daje poczucie beznadziei, a potem kastruje IQ. Sam pamiętam jak dziewczyna do mnie mówi, a ja "noo ...".
Ty zjadłeś tego sporo, nie słyszałem żeby ktoś miał aż 4 dni zwały, choć przy tych ilościach ... dobrze, że nie miałeś kardiozwały, jakiejś nerwicy czy psychozy.
Nie na darmo dająHEXa jako składnik analogów alfy-pvp.
Nie raz każdy miał tak. Witaminki, trochę snu. Po kilku dniach będziesz zregenerowany (no chyba, że będziesz mieć porażenia przysenne to nie :p) ale spokojnie :)
Serio, odradzam jak narazie lekarza, bo to siedzi u nas w glowie.
No wyprany trochę jesteś, więc poczekaj, aż Ci się odbuduje to i o wo.
Psychiatra raczej średnio pomoże. Jedyne, w czym oni są dobrzy, to przepisywanie SSRI na wszelkie możliwe dolegliwości. Debile.
Na razie czekamy. ;)
BTW, ja rozumiem ciągi na amfetaminie (no, powiedzmy...) lub innych poznanych dobrze związkach, ale HEX? Ludzie, co się z wami dzieje? Szczurami doświadczalnymi jesteście? :D
Szkoda zdrowia na nowe RC.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
27 lutego 2017Fenetylamina pisze: Jak się nie ustabilizuje, to potrzebna będzie interwencja farmakologiczna.
Psychiatra raczej średnio pomoże. Jedyne, w czym oni są dobrzy, to przepisywanie SSRI na wszelkie możliwe dolegliwości. Debile.
Zacytuj mnie później, ok? ;)
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
"wciągnąłem od 1 do 1,5 grama hexenu plus prawie gram innych, niezidentyfikowanych stimów"
Mam teorię na temat tego, co mogło pójść nie tak. Ale mogę się mylić.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.