Link do ankiety :
http://www.survio.com/survey/d/X6Q6Q1I3P7O9G3U6V
Poza tym 3 pytania o cechy ćpuna? Odebrałem je jako: najważniejsze cechy, najnajważniejsze cechy i najnajnajważniejsze cechy. Bez sensu.
Tak samo "dokończ zdanie: X jest ćpunem, ale..." No ale co? kroi chleb piętą? Nie ćpa?
Podobnie z ostatnim poleceniem: "Opowiedz anegdotę cośtam o narkomanach, którą znasz", przecież na forum jest cały wątek o narkomańskich anegdotach i co innego można pod tym poleceniem napisać...
To tyle jeśli chodzi o moje uwagi. Nie znam się na ankietowaniu, ani nie wiem w jakim celu jest ta ankieta, lecz słabo ją oceniam.
PS. Bardzo fajny nick, autorko.
"dokończ zdanie: X jest ćpunem, ale..." - NA przykład adam jest narkomanem, ale jest dobrym człowiekiem. Na prawdę pytania prostsze już chyba nie mogą być. Nie będę dyskutował z każdą waszą uwagą dotyczącą ankiety bo to byłoby bez sensu. Ale mogę was zapewnić, że jest ona zrobiona prawidłowo, czyli tak jak ankieta w mojej profesji powinna wyglądać :)
Jeżeli ktoś miałby jeszcze jakieś pytania to proszę pytać, natomiast pisanie, że "nie znam się na ankietowaniu ALE" proszę sobie odpuścić bo nic to nie wnosi. :) Pozdrawiam.
Podaj cechy, które według ciebie najbardziej cechują wzorowego(jaki powinien być) narkomana.
Jakie cechy są charakterystyczne dla prawdziwego narkomana?
Oh yea. Ankieta jest super a my jesteśmy gupi.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
29 stycznia 2017PiesZaSzybą pisze: Piszę pracę z zakresu lingwistyki kulturowej, a moim celem jest stworzenie definicji kognitywnej narkomana. Na prawdę pytania prostsze już chyba nie mogą być. :) Pozdrawiam.
Naprawdę piszemy /w tym wypadku/ łącznie... zdrówko!
Typowy narkoman to taki co przed sniadaniem wpierdala kreske,
Wzorowy to taki to taki co robi śniadanie mamie dopiero później ćpie, a prawdziwy nic nie je tylko sniffuje xD
Dobrze rozumiem? xD
Wzorowy to taki to taki co robi śniadanie mamie dopiero później ćpie, a prawdziwy nic nie je tylko sniffuje xD
Dobrze rozumiem? xD
Tak, dobrze. Jeżeli tak widzisz świat, to tak miałeś napisać. Właśnie o to chodzi w tej ankiecie.
Rozumiem, że jest to coś innego niż większość ankiet, ale zamiast od razu hejtować wszystko co inne i nieznane , to można chwilkę nad tym pomyśleć. Ankieta nie jest mi potrzebna do pracy z socjologii itp. W badaniach, ogólnie mówiąc, językoznawczych właśnie taki charakter mają pytania. Są inne, rozumiem. Ale kurwa bez przesady. pis joł ludzie i trochę więcej życzliwości na przyszłość, bo nie wszystko co z początku się wydaję trochę inne jest z gruntu złe i jak ktoś tu napisał "głupie".
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.