Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 14 / 4 / 0
Czołem wszystkim.

Szukam marki papierosów widocznej na załączonym zdjęciu (i video na YT). Jako podpowiedź mogę dodać, że koncert odbył się w Nowym Jorku w 1997, natomiast osoba paląca jest Brytyjką.

Zdjęcie:
[ external image ]

Video (od 5:22):
https://youtu.be/HbSu2UM8kcQ?t=5m22s

Jakieś sugestie? :>
  • 157 / 7 / 0
Myślę, że to PRINCE.

[ external image ]

Edit.

Chyba jednak nie.
Uwaga! Użytkownik latajacypisuar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 4 / 0
No nie :P

Jak dla mnie, wydawały się mocno podobne do marki Dunhill, ale według Cigarettespedia nie mieli w produkcji paczki z białym dołem.
  • 260 / 3 / 0
Dziwne pytanie, można spytać czemu ich w ogóle szukasz? :D
  • 14 / 4 / 0
Po prostu czuję potrzebę zaspokojenia własnej ciekawości ;)
  • 2 / / 0
  • 14 / 4 / 0
Jeżeli to Bristole, to miałoby to dużo sensu (miejsce założenia zespołu). Dzięki ;)
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.