ODPOWIEDZ
  • 22 / 4 / 0
Czołem wszystkim.

Szukam marki papierosów widocznej na załączonym zdjęciu (i video na YT). Jako podpowiedź mogę dodać, że koncert odbył się w Nowym Jorku w 1997, natomiast osoba paląca jest Brytyjką.

Zdjęcie:
[ external image ]

Video (od 5:22):
https://youtu.be/HbSu2UM8kcQ?t=5m22s

Jakieś sugestie? :>
  • 157 / 8 / 0
Myślę, że to PRINCE.

[ external image ]

Edit.

Chyba jednak nie.
Uwaga! Użytkownik latajacypisuar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 4 / 0
No nie :P

Jak dla mnie, wydawały się mocno podobne do marki Dunhill, ale według Cigarettespedia nie mieli w produkcji paczki z białym dołem.
  • 260 / 3 / 0
Dziwne pytanie, można spytać czemu ich w ogóle szukasz? :D
  • 22 / 4 / 0
Po prostu czuję potrzebę zaspokojenia własnej ciekawości ;)
  • 2 / / 0
  • 22 / 4 / 0
Jeżeli to Bristole, to miałoby to dużo sensu (miejsce założenia zespołu). Dzięki ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.