farawayfromheaven pisze:szczerze, nigdy już nie będziesz mógł zajarać. Uświadom to sobie teraz i weź się za coś innego niż pisanie co 2 dni posta, czy masz nerwicę i czy możesz sobie zajarać. Nie możesz i już nigdy nie będziesz mógł, a jak jest to sensem Twojego życia zjaraj się w chuj i żyj :)
Albo po prostu się mylę.
Palę mj, napierdalam beta-ketony. Nerwobóle się oczywiscie pojawiają, ale e ignoruję. Kiedy są nie do wyrzymania to znak, że czas na przerwę.
Przerwa w moim przypadku wynosi minimum 2 tygodnie, potem wszystko wraca do normy, + to co zawsze powtarzam - ćpaj jak nie masz nic na głowie, 0 stresów.
Btw ostatnio nerwica po zabawie z hexem mnie tak zniszczyła, że rozważam definitywne rzucenie b-k. Kiedyś z mj też miałem takie jazdy, nie jaralem 4,5 miecha i teraz mogę palić bez przeszkód (nadal mając nerwicę), pozdrawiam.
// Usunięto cytat z posta powyżej - rimus
Chcecie dowodów? Czytajcie poprzednie tematy związane z nerwicą albo wejdźcie na działy odklejeńców od trawy czy kanna.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.