Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jak z zerowoa tolerka 50mg iv ; 75mg im
bedzie git =d
ja wole im, moja sprawa :D
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Co do pytania w temacie IMO to najlepsza droga podania ketaminy, szczególnie w przypadku gdy nie jesteś pewien czystości materiału. We krwi przefiltruje się to, co niepożądane w materiale, gdyby to samo zapodac domięśniowo istnieje ryzyko zakażenia.
Różnice czasowe wjazdu oraz działania przy i.m. oraz i.v. są niewielkie. To zaledwie kilkadziesiąt sekund dłużej czekania na efekty, kilka minut działania dłużej.
Osobiście skłaniam się subiektywnie ku zastrzykom dożylnym, gdyż i.m. się tak naprawdę nigdy nie nauczyłam dobrze robić, uważając je za zbyt bolesne.
Krótki wniosek:
Postaraj się o obecność kogoś przy Tobie, kto w razie potrzeby wyjmie z Ciebie strzykawkę i zadba o Twoje bezpieczeństwo podczas tripa.
Ale na to wystarczy zagęścić ruchy przy podawaniu.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.