Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Mam dość głupie pytanie: Czy osob która ma nadciśnienie w oku lub jaskre może palić Marihuane i wzrok się bardziej nie pogorszy? Tak z ciekawośco pytam, jedni mówią że to nie ma nic z tym , a inni mówią , że podniesie się ciśnienie krwi i jeszcze gorzej uszkodzi oko. Przez to mam już mętlik w głowie.
  • 1513 / 26 / 0
TADAM

Polecam też forumową wyszukiwarkę - search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=jaskra -warto pokombinować z frazami.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 357 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: grap32 »
THC obniża ciśnienie właśnie w gałkach ocznych i to powoduje czerwone oczy, gdyż naczynia krwionośne rozszerzają sie, aby przepłynęła ta sama ilość krwi.
  • 29 / 1 / 0
a lzawienie i nadmierne zberanie sie ropy w oku na fazie?
Uwaga! Użytkownik mozliwosc1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
09 kwietnia 2015mozliwosc1234 pisze:
a lzawienie i nadmierne zberanie sie ropy w oku na fazie?
Serio coś takiego po ziole ci się dzieje? Sam nigdy nic takiego nie miałem :moody:
Próbowałeś jeść zamiast palić? Też tak się działo?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.