[ external image ]
Formal Name naphthalen-1-yl 1-(5-fluoropentyl)-1H-indazole-3-carboxylate
Molecular Formula C23H21FN2O2
Formula Weight 376.4
Formulation A crystalline solid
Purity ≥98%
λmax 221, 302 nm
Stability 2 years
Storage -20°C
SMILES Copy O=C(OC1=C(C=CC=C2)C2=CC=C1)C3=NN(CCCCCF)C4=CC=CC=C43
InCHI Code Copy 1S/C23H21FN2O2/c24-15-6-1-7-16-26-20-13-5-4-12-19(20)22(25-26)23(27)28-21-14-8-10-17-9-2-3-11-18(17)21/h2-5,8-14H,1,6-7,15-16H2
InCHI Key Copy FNMFGMMHNFDPNT-UHFFFAOYSA-N
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
nieaktywne gowno 1:20 smak palonego kondoma. brak polotu do innych z grupy 5f
tylko mam pewne watpliwosci bo chyba kazdy kto tutaj zjebal ta substancje, ma ja od tego samego vendora, ktorego jakosc sortow moze byc watpliwa. dziwnym trafem wiekszosc malo popularnych kanna, ktora jest w tym dziale oceniana negatywnie, pochodzi zawsze od tego samego vendora. just sayin.
Życie to najlepszy narkotyk...
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.