Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 272 / 6 / 0
[ external image ]

Nowe gówno. Stukturalnie podobne do am-2201. Dostałem to w samplu 100 mg. Zrobiłem maczanę 1:25 (100 mg na 2,5 g podkładu). Pierwsze palenie: kara. Mocne dziwne działanie. Rozcieńczyłem maczankę do 1:35, lecz jeszcze nie paliłem. Ktoś coś?
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 45 / 1
Kara? To dobry znak
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 1889 / 72 / 3
U kogo dostępne? Jak wyglądało karanie?
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 1321 / 18 / 0
Re: 5F-MN-24
Nieprzeczytany post autor: Lorrenzo »
Długo trzyma?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 2 / / 0
A jak z oczami po tym kanna? Da sie wyjść do ludzi? :-D
  • 492 / 16 / 25
Dzisiaj testowalem i po za tym ze slabe to cos tam dziala, pelen ogar po ~30 mg nie wrozy nawet robienia maczany na tym.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1079 / 126 / 3
Słabe, brak kary, dziwny proch, b. krótkie działanie. Pozytywy nie ma wjazdu na pikawę.
  • 75 / 2 / 0
Działa podobnie do thc tylko dużo słabsze. Palone z folii i wciągany dym przez rurkę. Dawka około 20-30 mg. Raczej nic ciekawego. Trzyma z 30 min.
  • 114 / 2 / 0
Nic ciekawego,bardzo delikatne ledwie zauwazalne działanie. Kilka minut i po wszystkim. Okolo 25 mg z folii.
  • 55 / 6 / 0
dostałem to cudo do mm-2201, skoro slabe i lipa to gdyby dorzucić 200mg do 1g nm-2201, na 15g podkładu, zyska na mocy i polepszy działanie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.