Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 272 / 6 / 0
[ external image ]

Nowe gówno. Stukturalnie podobne do am-2201. Dostałem to w samplu 100 mg. Zrobiłem maczanę 1:25 (100 mg na 2,5 g podkładu). Pierwsze palenie: kara. Mocne dziwne działanie. Rozcieńczyłem maczankę do 1:35, lecz jeszcze nie paliłem. Ktoś coś?
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 45 / 1
Kara? To dobry znak
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 1889 / 72 / 3
U kogo dostępne? Jak wyglądało karanie?
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 1321 / 18 / 0
Re: 5F-MN-24
Nieprzeczytany post autor: Lorrenzo »
Długo trzyma?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 2 / / 0
A jak z oczami po tym kanna? Da sie wyjść do ludzi? :-D
  • 492 / 16 / 25
Dzisiaj testowalem i po za tym ze slabe to cos tam dziala, pelen ogar po ~30 mg nie wrozy nawet robienia maczany na tym.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1079 / 126 / 3
Słabe, brak kary, dziwny proch, b. krótkie działanie. Pozytywy nie ma wjazdu na pikawę.
  • 75 / 2 / 0
Działa podobnie do thc tylko dużo słabsze. Palone z folii i wciągany dym przez rurkę. Dawka około 20-30 mg. Raczej nic ciekawego. Trzyma z 30 min.
  • 114 / 2 / 0
Nic ciekawego,bardzo delikatne ledwie zauwazalne działanie. Kilka minut i po wszystkim. Okolo 25 mg z folii.
  • 55 / 6 / 0
dostałem to cudo do mm-2201, skoro slabe i lipa to gdyby dorzucić 200mg do 1g nm-2201, na 15g podkładu, zyska na mocy i polepszy działanie?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.