Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 19 / 2 / 0
Nazwa IUPAC: 1-(3,4-dimetoksyfenylo)-2-(etyloamino)pentan-1-on
Inne nazwy: DL-4662, VEVP, 3,4-Dimethoxyethylnorpentedrone (3,4-Dimetoksyetylonorpentedron)
CAS: 854662-81-1
vevp.png
U zagranicznych vendorów w ofercie zaczyna się pojawiać ta substancja będąca analogiem Pentedronu.

Ktoś już testował i ma porównanie do Pentedronu pod względem efektów ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2428 / 90 / 0
Ja oczekuje na sampla który jest już w Polsce i na dniach powinen być u mnie na miejscu :D
Jak tylko wpadnie mi w łapska to odrazu jebne testa i zdam relancje na hajpie ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 330 / 19 / 0
Bigosa skleroza chwycila? %-D widnieje u jednego z wendorow (pod nazwa VEVP) a w internetach jakby cisza na temat tego zwiazku,
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 2428 / 90 / 0
Niestety ale chuj strzelil tam tom paczke z samplami w której miedzy innymi znajdowało sie to... Właściwie to pewien jebany cweluch ćpun wyćpał wsjo a miał odberac paczke i za fatyge se gramie dla siebie zawinąć...

Tak czy inaczej jakoś mj ten dimetoksyetyl nie wróży nic ciekawego... anyłej lepij czekać na N-Etylpentedron (NEP) to będzie z pewnością zajebisty kecioniak %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 181 / 0
Czemu, może właśnie to "podczepienie" dimetoksy daje w efekcie bardziej euforyczną wersję pentedronu, tak sobie gdybam.
  • 353 / 5 / 0
Ciekawe jak by wypadło 3,4-dimetoksymetkatynon ??
  • 2428 / 90 / 0
Szczerze mowiac to wątpię że to cokolwiek ciekawego bo gdyby było inaczej to już by było coś o tym słychać...
poza tym dimetoksy to się chyba jedynie przy euforykach mogłoby sprawdzić a nie przy stricte stymulantach ale niech się wypowie ktoś mondrzejszy? Scr?

Scalono - tur3k
mar74 pisze:
Ciekawe jak by wypadło 3,4-dimetoksymetkatynon ??
A nie było na rynku czegoś 3,4-DMC?
Pewno lipa pokroju 3,4-DMMC skoro mefedronowa modyfikacja się chujowo sprawdziła to tym bardziej metkatynonu... btw - Może mi ktoś wytłumaczyć skont ten skrót VEVP?

Niech ktoś połączy to z poprzednim moim postem bo nie byde czekol chuj wie ile na odpowiedź w tym wątku...
  • 1893 / 181 / 0
Nie, 3,4-DMMC to był dimetyl nie dimetoksy...
Prawdę mówiąc mimo iż w opinii większości było to pewnie gunwo, jednak specyficznie klepało, inaczej niż 3 i 4 podstawione ketony euforyczne i trochę mi tego brakuje, myślałem że VEVP może być taką krzyżówką 3,4-DMMC z pentedronem ale teraz jakoś w to wątpię.
Przecież ci skośnoocy chemicy nie są tworzą dragów z myślą o komforcie użytkowników, lepszej "klepliwości" tylko o zbycie i obejściu regulacji prawnych, jeśli zbanowano pentaka to doczepmy mu dimetoksy i zobaczmy czy się sprawdzi, Bigos pisałeś już że 3,4-dimetoksy-apvp to lipa, tu może być podobnie, po prostu obrano zły kierunek (podobnie jak przy chloro- i fluoroalfach).
Może nieco offtopowo i temat do hipotetycznych związków, ale ciekawi mnie - gdyby zmodyfikować taki klefedron przez dodanie drugiego chloru na pozycji trzeciej to mógłby z tego wyjść w miarę klepiący... diklefedron, 3,4-CMC?
A tego skrótu też jakoś nie mogę rozkminić, jak to się ma do pentedronu, czyli α-Methylamino-Valerophenone, MAVP?
  • 353 / 5 / 0
Może 3,4-dimetoksy... działał by coś pomiędzy metedronem a metylonem.
  • 2428 / 90 / 0
Mar74 mówisz on pentedronie czy o jakims chlorze? Bo jak o Pente to nie ma opcji przecież to zwykły stims zresztą wszystkie chlory też chujnia dadzą i nie ma nawet co liczyć na cokolwiek zbliżonego do najlepszego z ketonow czyli metylonu, czy też metedronu...
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.